Tokyo Jungle PlayStation

Újabb PlayStation 3-exkluzív cím a Sonytól: a Tokyo Jungle-ben a japán főváros utcáit állatok uralják, az emberek pedig elhagyták a bolygót.
1333119621

Újra mozgásban a Tokyo Jungle

Még mindig nem tudjuk hova tenni a Tokyo Jungle-t, az alaphelyzet eléggé extrém: állatként kell életben maradnunk a posztapokaliptikus Tokióban, miközben saját fajtársainkkal és más állatokkal harcolunk. Amolyan állatos Battle Royallal állunk szemben, videónk is van róla.
1333004418

Tokyo Jungle - öltöztesd fel állatkáidat

Az állatok újra átveszik a hatalmat a világvége utáni állapotot bemutató Tokyo Jungle-ben. Most az egyik legfurcsább funkcióról hull le a lepel, mégpedig arról, hogy különféle totál oda nem illő ruhákba is beöltöztethetjük a vadakat. Nem hiszed? Nézd meg a képeket!
1330014600

Friss képeken a Tokyo Jungle

A Tokyo Jungle az egyik olyan játék, ami egyelőre semmilyen formában nem fér a fejünkbe. Valószínűleg a fejlesztőknek sem, mert kicsit újragondolták a PlayStation 3-exkluzív anyagot, és a korábbi 2D-s játékmenetet átültették 3D-be. Ebből kaptunk most néhány új képet.
1283348658

Tokyo Jungle - a legújabb PS3-exkluzív

A Sony belsős stúdió mindig is abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy a nagylelkű japán cég néha-néha engedélyezett nekik egy-egy "furcsa" projektet. Nos, a Tokyo Jungle is egy ilyen, ahol a japán főváros utcáit állatok uralják, az emberek pedig elhagyták a bolygót.