Dragons Dogma PS3, X360

Nyitott világú akció-szerepjáték a Capcomtól, melyben egy óriási sárkány leölésére indulunk harmadmagunkkal.
1327941000

Holnap sztorizunk a Dragon's Dogmával

Akció-RPG lesz a Dragon's Dogma, ütős online lehetőségekkel és társakkal, de magáról a történetről és a világról nem tudunk sokat. Pedig tudni akarunk, hiszen a Capcom második legnagyobb projektjéről van szó - az első a pár napja bejelentett Resident Evil 6.
1322240400

A munka ünnepén jön a Dragon's Dogma

A Capcom végre bejelentette minden idők egyik legfurcsább akció-RPG-jének a megjelenési dátumát. Tavasszal vívhatunk epikus csatákat a gigantikus főellenfelekkel, hangulat terén pedig igazán beteg alkotással van dolgunk. Főleg, ha bevonjuk a cimboráinkat is a kalandba.
1316179427

TGS 2011: Itt a Dragon's Dogma trailere

Abban egyetérthetünk, hogy a Capcom legdurvább szerepjátékának a Dragon's Dogma bizonyul, minden egyes médiaanyag, ami már napvilágot látott egy meglehetősen szokatlan, ámde igencsak hívogató fantasy játék képét vetíti le előttünk. Természetesen Tokióban is ott volt a cím.
1314972000

Dragon's Dogma némi Devil May Cry ihletéssel

Ha jó alaposan megnézed mindazt, ami eddig kijött a Dragon's Dogmával kapcsolatban, valószínűleg nem mondanád meg, hogy majdnem a teljes fejlesztőcsapat a Devil May Cry 4-től jött át. Pedig a készítők elmondása szerint DMC-sorozat komolyan inspirálta a játékot.
1314273600

GC 2011: Fél órán át mozog a Dragon's Dogma

Rosszul érezzük magunkat, mert mostanában kicsit hanyagoltuk a Capcom ígéretes fantasy akciójátékát, a Dragon's Dogmát. A GamesCom alatt pedig lehetett látni anyagokat a cuccból, ennek örömére most közkézre adjuk a teljes, félórás anyagot, mindenki örömére.
1310388396

Dragon's Dogma - délutáni képáradat

A Dragon's Dogma már a bejelentése után instant kedvencünkké vált, nem véletlenül igyekszünk róla leközölni minden infót és látnivalót - most screenshotokból jutott egy adaggal, a képeken az egyik legfurcsább ellenféltípus és egy csoportnyi nemjátékos karakter is bemutatkozik. Csekkoljátok!
1307531051

E3 2011: Dragon's Dogma - videó ötösfogat

Trailerről-trailerre győz meg a Dragon's Dogma, s bár akkora ellenfelek nincsenek benne, mint az Asura's Wrathban, középméretű jószágokkal már össze lehet futni benne minden második sarkon is akár. Most újabb öt videó érkezett a játékról, ebből három hivatalos trailer, a másik kettő gameplay felvétel.
1306736989

Újabb képek érkeztek a Dragon's Dogmából

A Dragon's Dogma jelenleg a Capcom egyik legígéretesebb címének tűnik, amint érkezik belőle valamilyen előzetes vagy screenshot, mi igyekszünk lecsapni rájuk. A minap néhány új kép landolt a galériánkban, amelyeken többek között a dinamikus napszakváltakozás is megfigyelhető. Csekkoljátok!
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1305104400

Gyengébb eladásokat várnak az új Resident Eviltől

A Capcom a pár nappal korábban közölt pénzügyi helyzetjelentése után azt is bejelentette, hogy melyik sikervárományos címtől milyen eladásokat vár. Érdekes, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City-től fele annyi eladott példányt remél, mint az ötödik résztől.