WRC 3: FIA World Rally Championship PC, PlayStation, Xbox

A 2012-es WRC-évadot feldolgozó autószimulátor a Black Bean jóvoltából.
1343206857

Egy rakás új képen a WRC 3

A Milestone Studios és a Black Bean egy csomó új screenshotot tett közzé a WRC 3-ból. A képeken earanyos Fordot és Citroen-t láthatunk változatos időjárási körülmények között. A fejlesztők "radikális" változásokat ígérnek - igaz már tavaly is eljátszották ugyanezt. Bizakodjunk azért!
1342850405

PlayStation Vitára is megjelenik a WRC 3

A Black Bean és a Milestone Games bejelentette a WRC 3 napra pontos megjelenési dátumát, illetve azt az apróságot, hogy a Sony újdonsült handheldjére is kijön a ralis cím. Csupa örömhír, de ezzel még nincs végre a jó híreknek: napvilágot látott az új előzetes. Ugye várjuk már nagyon?
1339608220

WRC 3 - befutott az első trailer

A harmadik részre végre magára talál a Milestone a hivatalos WRC-jogokkal felvértezett játékával? Eddig nem tűnt ki a középmezőnyből, ám az idei darab első kedvcsinálója határozottan felborzolta a kedélyeket. Meg aztán idén nem lesz tisztességes ralis cím, mivel a DiRT inkább bohóckodik.
1333437222

Októberben érkezik a WRC 3

Idén sem maradunk hivatalos raliszimulátor nélkül. A Black Bean bejelentette, hogy októberben érkezik a WRC: FIA World Rally Championship 3, újfent az olasz Milestone jóvoltából. Reméljük, a harmadik nekifutásuk már maradandóbb élményt nyújt, mint az előzőek.