Soul Sacrifice Vita

A Sony belső fejlesztésű akciójátéka vérmes szörnyekkel és mágusok csatáival.
1365840010

A jövő héten jön a Soul Sacrifice demója

Valljuk be, a PlayStation Vitára érkező címek közt nagyítóval kell keresnünk az AAA-kategóriás címeket, ám a Keiji Inafune nevével fémjelzett Soul Sacrifice közéjük tartozik. A demóig már csak pár napot kell aludnunk.
1361257216

Soul Sacrifice - vérontás a köbön

Keiji Inafune PS Vitára érkező játékában sem az lesz a feladatunk, hogy virágokat ültessünk, és közben elmerengjünk az élet nagy problémáin. Szörnyeket gyilkolunk, mert szörnyeket gyilkolni jó. Van kérdés?
1359813607

Szombat délutáni galériafrissítés

Összeszedtük nektek a héten napvilágot látott screenshotokat, melyek idő hiányában egyenként nem kaptak külön posztot. Megcsodálhatjátok az új Dragon's Dogma, a PS Vitás Killzone és megannyi más cím kedvcsinálóit.
1359483755

Május elején jön a Soul Sacrifice

A Sony végre bejelentette a Soul Sacrifice végleges megjelenési dátumát, emellett az is kiderült, milyen ajándékok járnak azoknak, akik előre bizalmat szavaznak Keiji Inafune új játékának.
1354611630

Soul Sacrifice - dátum és részletek

Keiji Inafune sötét hangulatú akció-RPG-je márciusban jelenik meg PlayStation Vitán - egyelőre csak Japánban. A designer néhány érdekességet hintett el a Leviathan szörnyről és a Ghost módról is, néhány képet mellékelve.
1349094606

Soul Sacrifice - feláldozhatjuk a barátainkat is

A Sony fejese, Fred Dutton szerint nem áll messze a valóságtól az az elmélet, miszerint a Soul Sacrifice a Monster Hunter és a Dark Souls keveréke. Keiji Inafune játékának célja az, hogy a nyugati közönség is vonzónak találja. Tény, hogy a multiplayerben lesznek furcsaságok - a jó értelemben véve.
1348300842

TGS 2012: Soul Sacrifice prezentáció

Tizenöt percen át élvezhetjük a Soul Sacrifice-t, amely Keiji Inafune másik nagy dobása lesz a Ninja Gaiden Z mellett. A PlayStation Vita egyik legambiciózusabb akciójátékban minden egy démoni könyv körül forog. A kötet lapjai megelevenednek, és groteszk szörnyetegek lepik el a világot.
1348124400

TGS 2012: Csúszik a Soul Sacrifice

A PlayStation Vita egyik legígéretesebb címének tűnik a Soul Sacrifice, azonban Keiji Inafune fejlesztésére még várnunk kell: Japánban 2013 tavaszára csúszott át a premier, ami azt jelenti, hogy nálunk még később jelenhet meg. A Tokyo Game Showról új trailert is kaptunk a szomorú hír mellé.
1345716027

Baljós képeken a Soul Sacrifice

A Sony nemrégiben megelégelte a Monster Hunter sikerét, s jövő tavasszal a cég is kijön a saját, groteszk változatával PlayStation Vitára. Keiji Inafune új játékában egy mindenre elszánt mágust alakítunk, aki önmaguk gerincéből táplálkozó szörnyeket küld a másvilágra.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!