Sonic & All-Stars Racing Transformed 3DS, IPHONE, PC, PS3, Vita, WIIU, X360

Másodjára térnek vissza a Sega legismertebb karakterei, hogy egymásnak essenek egy jó kis verseny során.
1385647200

Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.
1359979200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre megérkezik a Dead Space harmadik része, itt az alkalom, hogy John Carverrel az oldalán Isaac felfedezze a Tau Volantist. Kooperatív módjával jó ideig leköt majd a játék, az tuti!
1359385200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Január utolsó hete nem tartogat túl sok meglepetést játékmegjelenés szempontjából, szóval most még kimehetettek hóangyalt készíteni - utána úgy sem lesz túl sok időtök rá.
1358701200

Team Fortress-karakterek a Sonic & All-Starsban

A Sonic & All-Stars Racing Transformed eddig sem szűkölködött változatos karakterekben, a hónap végén megjelenő PC-s változat viszont még tovább megy a versenyzők számát tekintve.
1356960958

Sonic & All-Stars Racing Transformed teszt

Két évvel ezelőtt volt szerencsém a Sega Mario Kartjához, és bár tetszett a játék, hiányzott belőle valami plusz. Nos, örömmel jelenthetem: a pluszt megkaptuk, a Sonic & All-Stars Racing Transformed az év egyik meglepetése.
1355922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ettől a héttől tényleg ne várjunk sokat, moziba is csak a Fluor Film miatt érdemes elmenni... A viccet félretéve: masszív pihenésnek nézünk elébe, jóllehet a karácsonyi finis többek számára ajándék-lootolással telik majd.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1354690800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1353232800

Letölthető az új Sonic & All-Stars Racing demója

Noha péntek óta már megvásárolható a Sonic & All-Stars Racing Transformed, nem csodálkoznánk, ha valaki előzetes tapasztalatok alapján szeretne dönteni a vásárlás felől. Nos, a játék demója megérkezett, az Xbox Live-ról egyelőre a Gold-előfizetők tölthetik le.