Army of Two: The Devil's Cartel PS3, X360

A mexikói drogkartellek ellen vonulunk harcba a harmadik Army of Two-ban.
1361530818

Éjszakai képek az új Army of Two-ból

Vegytiszta utcai harcoknak nézünk elébe az Army of Two: The Devil’s Cartelben. Az EA most kiadott egy csokornyi új screenshotot a Frostbite 2 által hajtott lövöldözős játékból. Visszaesik vajon a helyi drogpiac forgalma?
1361170859

Army of Two: The Devil’s Cartel - az Overkill mód

A hétvégén egy rövidke gameplay-felvételt kaptunk az Army of Two: The Devil’s Cartelről. Hasonlóan az előző részekhez, amikor hőseink kellőképpen felpörögnek, aktiválhatjuk az Overkill módot.
1358942457

Army of Two: The Devil's Cartel - robbanásveszély

Alacsonyan szállnak az új Army of Two kedvcsinálói, ismét az akció sűrűjébe csöppenünk bele a legújabb trailer segítségével. A raktétavetős rosszfiúval csúnyán elbánnak a srácok.
1358697600

Army of Two: The Devil's Cartel - co-op örömök

Felgyorsultak az események, újabb előzetes érkezett az Army of Two: The Devil's Cartelről. Ebben is lesz gameplay, igaz, közben néhány gördeszkás srác is elmondja, miért tetszett neki annyira a kooperatív mód.
1358406053

Előzetesen az Army of Two: The Devil’s Cartel

Hasonlóan a korábbi Army of Two-játékokhoz, a legújabb részben is találunk Overkill fícsört, amikor is hőseink egymás hátát védve kezdenek ideiglenes ámokfutásba. Erről szól az új trailer.
1355043603

Army of Two: The Devil's Cartel - új képek és videó

Az EA sem maradt hallgatag mostanság: vadonatúj screenshotokat és egy trailert tett közzé a jövőre érkező Army of Two: The Devil's Cartelből. Tudtátok, hogy a játékban két tucatrangú hip-hop művészt is irányíthatunk?
1352973600

Képeken az új Army of Two

Új screenshotokat kaptunk az Army of Two: The Devil's Cartelből, a képeken pedig tökéletesen köszön vissza a játék lényege: két mufurc alak maszkban tizedeli a mexikóiakat, miközben nincsen hiány robbanásból és fegyverekből sem. A káoszban egyetlen biztos pont van, és ez a társunk.
1351843230

Army of Two: The Devil’s Cartel - dátum, képek

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Visceral Games kooperatív akcióra kihegyezett Army of Two: The Devil’s Cartele a jövő év elején lát napvilágot, ám tegnap az EA kőbe vésett dátummal szolgált. Sőt, nem felejtett el néhány, parázs tűzharcot bemutató screenshotot is mellékelni.
1346425200

Army of Two: The Devil's Cartel - 11 perc akció

Még mindig esnek be anyagok a GamesComról, főként olyanok, melyeket a közönségnek mutogattak, de mi kimaradtunk belőlük. Ilyen az új Army of Two teljes demója, melyet ki lehetett próbálni, és most közel 12 percig mi is belenézhetünk, milyen lesz a Visceral új játéka.
1345705255

Army of Four néven futott a The Devil's Cartel

Legalábbis kezdetben - ismerte el a Visceral Games producere. Még márciusban arról szóltak a hírek, hogy Army of Four néven négyfős kooperatív játék lesz a széria újabb darabja, de később visszatértek a kétfős játékmenethez, így született meg az Army of Two: The Devil's Cartel.