Europa Universalis IV PC

A hardcore stratégiák nagy ásza 2013-ban visszatér.
1372755641

Europa Universalis IV - fejlesztői naplón a vallás

Ki hitte volna, de Európa sorsát nagyban befolyásolta és formálta a vallás, különböző népek életére, az uralkodói osztály sorsára is kihatással volt, de háborúkat is robbantott ki. Az Europa Universalis IV-ben is nagy szerepe lesz.
1360848628

Europa Universalis IV - a technológiai szintekről

Az Europa Universalis IV legújabb fejlesztői naplójában arról lesz szó, hogy a játékos miként kutathatja az újabb technológiákat nemzete élén, s miben változott a funkció az előző részhez képest. Fanok, előre!
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1344686433

2013-ban jön az Europa Universalis IV

A Paradox Interactive bejelentette, hogy a hardcore körökre osztott stratégiák nagy örege jövőre visszatér. Az Europa Universalis IV összetettsége vitathatatlan, ráadásul már 3D-s világtérképnek örülhetünk. Aki örömét leli abban, hogy statisztikai adatokat bámul, annak merevedése lesz.