Dragons Dogma: Dark Arisen PlayStation, Xbox

Új kalandok várják a hősöket a Dragon's Dogma folytatásában.
1504767600

Dragon's Dogma: Dark Arisen - ilyen volt, ilyen lett

Hamarosan az új generációs konzolokon is tiszteletét teszi a Dragon's Dogma bővített kiadása, ennek apropóján pedig kaptunk két összehasonlító videót a Capcomtól. Vajon mennyit változott a játék az eredeti verziókhoz képest?
1502434803

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - októberi visszatérés

A Capcom megerősítette, hogy az év elején PC-re már visszatért Dragon’s Dogma: Dark Arisen mikor kapja meg a PlayStation 4-es és Xbox One-os felújított kiadását. Erre egészen októberig kell majd várnunk.
1495544768

Új kiadásokat kap a Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A Capcom Twitteren jelentette be, hogy az év elején PC-re is megjelent Dragon’s Dogma: Dark Arisen idén ősszel újabb platformokra látogat el. Hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kapható lesz a játék.
1483452000

Idén új játékot jelent be a Devil May Cry rendezője

Régóta vágysz egy vadonatúj Devil May Cryra vagy egy Dragon's Dogma-folytatásra? Jó hírünk van, a két játék rendezője, Hideaki Itsuno a Twitteren megerősítette, idén bejelentésre készül.
1462951860

Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

Ismét egy nagyobb kiadó játékaival domborít a Humble Bundle, ezúttal (is) a Capcom címeire csaphattok le meglehetősen jó áron. Resident Evil, Devil May Cry és Lost Planet is szerepel a csomagban.
1453035600

Launch trailert kapott a PC-s Dragon's Dogma

Pénteken jelent meg a Dragon's Dogma: Dark Arisen számítógépes változata, amit egy rövid launch trailerrel ünnepel meg a Capcom. A "definitív változat" 4K-támogatással, 60 fps-sel és teljes tartalommal igyekszik elcsábítani a PC-seket.
1452609000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már valamivel több játékmegjelenésnek örülhetünk, mint legutóbb, igaz, a kínálat leginkább megkésett portokból és kisebb, letölthető címekből áll. A mozikban A visszatérő és a Steve Jobs hódít majd.
1452510020

Így fut a PC-s Dragon's Dogma

A héten érkezik a Dragon's Dogma PC-s verziója, amelyről most közel 50 percnyi tömény gameplayt mutatunk. A kiadás már tartalmazza a Dark Arisen bővítményt is, ráadásul a grafika is jelentősen javult.
1452344400

Folytatást kaphat a Dragon's Dogma

Bár a Capcomnak hivatalosan még nincsenek jövendőbeli tervei a Dragon's Dogmával, a játék producere, Minae Matsukawa egy interjúban azért elkotyogta, hogy a folytatás ötlete szinte minden megbeszélésen felmerül.
1450432800

Dragon's Dogma - új előzetes és gépigény

Jövő év elején hosszú idő után végre PC-re is megjelenik a Dragon's Dogma. A többéves játék grafikáján természetesen javítottak a fejlesztők, de a gépigény még így sem vészes.