Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
1397113258

Arkham Origins - Cold, Cold Heart gameplay

A hónap végén érkezik a Batman: Arkham Origins következő DLC-je, melyben az igazságosztó Mr. Freeze-zel akasztja össze a bajuszt. A kiegészítőből már némi játékmenetet is tudunk mutatni.
1393920000

Frissítve: Batmobillal jön az új Batman-játék

Szinte biztos, hogy hamarosan megejtik az új Batman-játék bejelentését: méghozzá azét, amin a Rocksteady dolgozik egy ideje, és amiben Kevin Conroy is visszatér Batmant játszani.
1393398017

Batman: Arkham Origins - ilyen lesz az új DLC

A Warner Bros. bejelentette a Batman: Arkham Origins következő DLC-jét, amely Cold, Cold Heart címen fut. Az előzetes anyagoknak megfelelően hősünk Mr. Freeze-zel akasztja össze a bajuszt.
1392026404

Batman: Arkham Origins - DLC lesz, patch nem

A Batman: Arkham Origins kisebb hibái - melyek nem akadályozzák az előrehaladásunkat - nagy eséllyel kijavítatlanok maradnak, mivel a Warner Bros. minden energiáját leköti az új sztori DLC fejlesztése.
1391695129

Bejelentésre készül a Rocksteady

A Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City fejlesztője bemutatóra hívta magához a játéksajtót; egy hónap múlva mutatkozhat be a csapat új címe. Úton a következő Batman-játék?
1391158838

Arkham Origins - törölték a Wii U-s DLC-ket

A Warner Bros. megerősítette, hogy már biztosan nem jelennek meg Nintendo Wii U-ra a Batman: Arkham Origins DLC-i. Ha season passt váltottál a játékhoz, visszatérítik az árát. Állítólag nem volt elég kereslet a kiegészítőkre.
1388646049

Kibővül a Batman: Arkham Origins története

Hamarosan sztori-DLC-t kap a Warner Bros. Montreal játéka. Az új bővítményt a Batman: Arkham Origins Facebook-oldalán jelentették be a fejlesztők, s a teaser kép alapján elképzelhető, hogy Mr. Freeze is benne lesz.
1388149247

Batman: Arkham-bejelentés lesz szilveszterkor

A Batman: Arkham Origins kiadója, a Warner Bros. bejelent valamit az év utolsó napján, melynek biztosan köze lesz a denevéremberhez. A karácsonykor megosztott teaser kép még semmilyen konkrétumot nem árul el.
1387206039

Batman: Arkham Origins - itt az új multis mód

Szép csendben újabb játékmóddal bővült a Batman: Arkham Origins multiplayer üzemmódja, ez a Hunter, Hunted. Annyiban különbözik a korábbi gyilokparádétól, hogy itt nincs respawn: ha meghalsz, búcsúzhatsz a meccstől.
1385998200

Batman: Arkham Origins - trailert kapott az új DLC

Holnap válik letölthetővé a Batman: Arkham Origins új DLC-je, az Initiation, amelyben négy új Challenge-pálya várja a rajongókat. Az igazi érdekességük az, hogy Bruce Wayne-ként küzdhetsz majd rajtuk.