Battlefield: Hardline PC, PlayStation, Xbox

2014-ben is kap egy folytatást a Battlefield-sorozat, azonban ezúttal egy spin-off érkezik.
1426761962

Frissítve: Battlefield - bajok az Xbox One-os multival

DDoS támadás érhette az EA szervereit, a Battlefield Hardline premierjének napján ugyanis több Xbox One-vásárló is jelezte, nem tudnak csatlakozni az online szekcióhoz vagy a szerverek ledobálják őket meccs közben.
1426529340

Élőszereplős trailert kapott a Battlefield: Hardline

Az Egyesült Államokban holnaptól, nálunk pedig csütörtöktől válik elérhetővé a Battlefield: Hardline. Az FPS-hez most érkezett egy új előzetes, méghozzá egy élőszereplős darab - csekkoljátok!
1426526760

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, mi pedig szokásunkhoz híven összegyűjtöttük őket egyetlen listába. A fő attrakció természetesen a Visceral következő nagy dobása, a Battlefield: Hardline lesz.
1426334443

Napi WTF: Pusztítás a kanapén ülve

Nem, ezúttal nem valamiféle hangzatos marketingszlogenről lesz szó, hanem a Battlefield: Hardline "The American Dream" nevű easter eggjéről, mely segítségével egy gurulós kanapéból lőhetjük le ellenfeleinket.
1425925809

Utolsó traileren a Battlefield Hardline

Jövő héttől lesz megvásárolható a rabló-pandúr fogócska, a Battlefield Hardline, amiben beépített ügynökként kell majd felszámolnunk a helyi bűnszervezeteket. A közelgő megjelenés alkalmából befutott a játék utolsó trailere.
1425898840

Battlefield: Hardline - a millió dolláros kérdés

Azaz, milyen felbontásban futnak a konzolos verziók? Erre a roppant fontos (sic!) kérdésre adott választ a Visceral illetékese a Twitteren. És megint az Xbox One-osok húzzák a legrövidebbet.
1425316800

Battlefield: Hardline - ez jár a Premium-tagoknak

Természetesen a Battlefield: Hardline sem ússza meg Premium Program nélkül, ma pedig az Electronic Arts és a Visceral azt is elárulta, hogy mi jó jár majd az 50 dolláros tagsági díjért.
1425193210

Battlefield: Hardline - fejlesztői naplón a sztori

A Visceral Games rendőrös shooterének utolsó fejlesztői naplója az egyjátékos kampányra koncentrál. Pont a héten kaptunk friss infókat a sztorimódról, melyben tíz fejezet lesz, és ezúttal nagyobb szabadságra számíthatunk.
1424971440

Battlefield: Hardline - részletek a kampányról

Pont tegnap emlegettük fel, hogy a Visceral még alig beszélt a Battlefield: Hardline egyjátékos kampányáról, ami - Battlefield-játékról lévén szó - annyira nem meglepő, de azért mégis ideje volt annak, hogy halljunk róla valamit.
1424882711

Aranylemezen a Battlefield: Hardline

Már egy hónap sincs az új Battlefield-epizód megjelenéséig, a készítők pedig örömmel jelentették be, hogy befejeződött a játék fejlesztése és megkezdődhet a tömeggyártás.