Escape from Tarkov PC

Igazán ígéretes MMO FPS/TPS hibrid, melyben két privát hadsereg mocskos küzdelmeibe csöppenünk egy kisvárosban.
1592134200

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!
1539619200

Escape from Tarkov - irány a TerraGroup Labor!

Különös egy állat az Espace from Tarkov. A Battlestate Games játéka a hardcore sztorialapú szerepjátékok világát az online shooterek játékmechanikáival ötvözi. A zárt bétában rostokló projekt újabb helyszínnel bővül. Lássuk a képeket!
1520168401

Escape from Tarkov - mi várható 2018-ban?

Tovább folytatódik az Escape from Tarkov bétaverziójának csiszolása idén, és végre a nagyközönség is belekóstolhat a Battlestate ultrarealisztikus MMOFPS-ébe. A stúdió közzétette az idei évre vonatkozó fejlesztési ütemtervét.
1509458400

Escape from Tarkov - rövidesen nyílt bétázhatunk

A Battlestate Games újra szóba hozta az Escape from Tarkov nyílt bétatesztjét, amelyre még idén sor fog kerülni a fejlesztők szerint. Jelenleg még a zárt teszt zajlik, de a következő két hónap valamelyikében mindenki számára megnyílik a játék.
1501480830

Escape from Tarkov - elindult a zárt bétateszt

A Battlestate Games jóvoltából kezdetét vette az Escape from Tarkov zárt bétatesztje. A próba csak azok számára érhető el, akik már megvették a shooter korai hozzáférésű verzióját. A meghívókat hullámokban küldik ki.
1498655013

Escape from Tarkov - júliusban indul a zárt bétateszt

Az ukrán Battlestate Games nagyot markol az Escape from Tarkovval, lévén az egy igazi hardcore MMOFPS lesz, mély RPG-elemekkel megspékelve. A játék júliusban végre kilép az alfastátuszból, kezdetét veszi a zárt bétateszt.
1497422141

E3 2017: Escape from Tarkov - ősszel nyílt béta

A Battlestate Games bejelentette, hogy az ősszel minden érdeklődő kipróbálhatja az Escape from Tarkovot, hiszen akkor veszi kezdetét a nyílt bétateszt. Emellett a fejlesztők képeken mutatták be a karakterünk rejtekhelyét.
1481983205

Escape from Tarkov - séta az erdőben

A Battlestate Games kiadott egy csokornyi látványos screenshotot az Escape from Tarkovból. A képek az eddig még nem látott erdei helyszínt mutatják be, ahol egy vasútállomást, fűrésztelepet és egy lezuhant repülőt is felfedezhetünk.
1473345002

Escape from Tarkov - a fegyverek testreszabásáról

A Battlestate Games MMOFPS-ében elég sok időt eltölthetünk a fegyvereink módosításával, szinte minden apró alkatrészt lecserélhetünk rajtuk. A legújabb videó ezt a funkciót mutatja be, az alany az alfaverzió volt.
1471782600

GC 2016: 7 percen át mozog az Escape from Tarkov

A GameSpot jóvoltából hét és fél perces játékmenet-videót nézhetünk meg a Battlestate Games által fejlesztett Escape from Tarkovból. A videóban megcsodálhatjuk a fegyverek testreszabhatóságát, valamint az inventoryt is.