Wallace & Gromit Bemutató

Link másolása
Idén Londonban, a PlayStation Experience rendezvényen láthattuk előszőr a Wallace és Gromit c. játékot. Alapjait a hasonló című animációs filmre építették. Jelen esetben Gromit-tal, Wallace jópofa kiskutyájával...

... kell a küldetéseket teljesíteni, amikből lesz bőven...történ ugyanis, hogy az elvetemült galád Feathers Mc.Graw bébiállatokat lopott az állatkertből és az egész bűnügyet Wallace nyakába varja (lesznek olyan pályák, ahol direkte tele lesznek rakva a falak „WANTED” plakátokkal, amin ugyebár Wallace bárgyú feje néz ránk). Ezek után persze ránk marad a feladat, tisztázzuk gazdánk nevét a hamis vádak alól, állítsuk meg McGraw-ot és szerezzük vissza az ellopott bébiállatokat.

 

Küldetésein során begyűjthetünk bonusz cuccokat (villámokat), amik segítségével fegyvereket kaphatunk (pl: banánpisztoly) vagy elromlott, meghibásodott kütyüket hozhatunk helyre. Lehetőségünk nyílik még összeszedni 30 érmét, ami bonusz cuccokat és opciókat ad nekünk, ilyen például egy interjú Nick Park-kal. A garfika szerintem teljesen jól el lett találva, hűen visszaadja az animációs film hangulatát. Szerintem abszolute nyerő lehet az ugrálós-arcade kategóriában.

1.
1.
DON GONDOCS
Az ilyen játékok eléggé hiányoznak a mostani felhozatalból, pedig szerintem elég jókis játékok voltak ezek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...