Továbbra is X360-exkluzív a Halo Wars

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 31.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft cáfolta a tegnapi pletykákat, miszerint a Games for Windows zászlaja alatt PC-re is megjelenhetne az Xbox 360-ra bejelentett Halo Wars.
A Microsoft cáfolta a tegnapi pletykákat, miszerint a Games for Windows zászlaja alatt PC-re is megjelenhetne az Xbox 360-ra bejelentett Halo Wars.



A Microsoft elmondása szerint a Halo Wars megjelenését továbbra is kizárólag Xbox 360 konzolra tervezik, egyelőre nem gondolkodnak PC-s verzióban. A redmondi cég azzal magyarázta a rossz hírt, hogy a Halo világában játszódó stratégia irányítását már a kezdektől fogva a konzol kontrollerére tervezték.
34.
34.
DerMedve
49, nem akarlak bántani, de 41 nem fikázta a ps3at, hanem gyurkát idézte...............
33.
33.
PurpleRose
41,...csak azé szar a ps3 mert neked nincs mi?irigy vagy....nem gyurkát védem,csak a ps3-at...minden elvakult pc buzi szidja mert fétékenyek h jobb mint az ö xar 20 forintos gépük,verik magukat a crisysre azt low beállitáson tolják,szánalmas...

32.
32.
Ca$h
előbb vagy utóbb úgyis átírják pc-re, max nem lesz olyan sikeres, mint boxon volt...
31.
31.
felegyi
Hát gyurka ez nem is te lennél ha nem irnál ekkora baromságokat!
30.
30.
Optimus Prime
#43: 3-ból az egyik biztos sikerül. :D



#40: a Halo mulytija tényleg über. Én csak nemrég próbáltam - sajna még demón - és teljesen magával ragadott. Pedig csak 1 pálya áll rendelkezésre, de nem lehet megunni. Még az sem fura, hogy mindenki Master Chief.
29.
29.
dareal
43: mert a letöltött x-es warez játékokat így hatékonyabban tudja kiírni ;), 1 körben kiírhat akár 3 játékot is :)
28.
28.
DerMedve
Gyurka, bazdmeg, már belőlem is kihoztad azt amit nem kellett volna... ha 1el kevesebb lenne az IQ-d növény lennél...... de az utolsó hsz-ed jó volt. am minek 3 dvd író?
27.
27.
Pekferi
sztem is jó game, bár aki csak a single-t játszotta, és megunta a 2. pályáján, az mondja azt h szar..(én is azt hittem, aztán elkezdtem multizni...) , szal a multija a legjobb a game-nak, nem a single...
26.
26.
Chocho
Szerintem jó dolog a PC, de tény, hogy manapság nagyon eltévelyedtek a fejlesztők. A játékok 90%-a iszonyú durva konfigurációt igénye, nem is törődve azzal, hogy 2004 óta a technika csak alig-alig fejlődött, dresztikus pluszt egy hardware vagy engine sem hozott magával (nem, mielőtt írnátok, a CryEngine 2.0 sem. Annak az eszközei is mind léteztek már 2004-ben, a DX10 meg koránt sem jelent akkora előrelépést).



Ami a Halo-t illeti, én nagyon szeretem, mert ilyen "keménycsávós" FPS sorozatot nem láttam a Duke Nukem óta.
25.
25.
Vikitiki
szerintem jó a pc is csak nyomni kell bele a lovét folyamatosan azért vettem inkább laptopot és annyiarra jó amire kell játszani meg x360
24.
24.
Optimus Prime
gyurka nem gondolkodtál még stand-up comedy-n?

Über a magánszámod. XD

A gagyi géped meg nem sóznád rá valami szerencsétlenre? Te szegény, ilyen géppel kell nap mint nap szenvedned.



ON: a Halo elég über játék, bár csak demóztam eddig. tény, én is lenéztem, mert csak egy FPS. De mikor meghallottam menübe a főcímzenéjét..... Sose felejtem el, az egyik legjobb game score.
23.
23.
Aramisz93
#31: ha nem jó...akkor szerintem azzal van a baj...hogy nem a reset gombbal kell bekapcsolni...ha ez sem akkor nincs ötletem =O
21.
21.
Aramisz93
gyuri...neked milyen konfigod van ... hogy ennyire utálod a pc-t?...valami őskövület...vagy mi?
21.
21.
Aramisz93
más: észrevettétek, hogy 1 percenként írjuk neki a kommenteket?...XD
20.
20.
aSYx
mindenhova beférköznek mint a férgek.. kis 8 éves lowszar, vagy csak szimplán egy kisebbségi komplexussal küzdő valaki, aki ezzel kompenzálja lemaradását a társadalomban mind értelmi, mind erkölcsi téren. juj de szép szöveg >.
19.
19.
Aramisz93
25: ja...van 5 accja...és akkor itt hypeolja magát...
18.
18.
aSYx
oh yeah gyurka's Back >.< hoztad magaddal a színvonalat gyurka.. mondjuk az a baj az ilyen kamu-userekkel h már kezdenek elszaporodni..
17.
17.
Aramisz93
21: De hülye vagy....attól hogy szaggat a TE géped...az nem csak attól függ hogy milyen videókártya van benne...attól függ a legkevésbé...pff xD...sügér...XD
16.
16.
mcwolf
Ne foglalkozzatok ezzel a kis buzival!

Direkt szívózik veletek. Ha olyan hír jön,hogy csak PC-re adnak ki valamit és konzolra nem,akkor meg arra élvezkedik, hogy a PC az Isten,annak a legjobb a grafikája,stb.

Csak genyózik mindig,mindenkivel. Ez a hobbija,ne törődjetek vele!

Számára az lenne a legbosszantóbb.
15.
15.
dareal
azoknak akik várják pc-re: tipikus ms féle marketing hablaty. hogy miért? pc-re is ráköthető az x kontroller, szal pont erre fogták, hááááát elég gyökér volt a marketinges, vagy csak nem tudja hogy pc-re is van x kontroller :D
14.
14.
dareal
13: az a baja a pc-vel, hogy nincs jó pc-je. a segélyekből vlhogy összekapartak egy box-ra, oszt most kárörvendően rühelli a pc-t (bár a játékokat warezolja)

mellesleg nemtom, hogy ez a halo mánia miért olyan nagy, halo 3 kivételével játszottam mind2vel, hááááááát. elég gyenguci, bár eleve nem vagyok oda a scriptelt játékokért (cod4 sem tetszik, pont a linearitása miatt, ill hogy full scriptelt az egész).

részemről csak pár játék miatt vennék konzolt (mass effect, sw unleashed, bár ezek miatt veszek is majd egy boxot, bár szívem szerint akkor inkább ps3, de arra nincs mf), egyébként eszembe sem jutna, lévén pont a kedvenc játékaim nincsenek rá (crysis, swg, flight simulator és még sorolhatnám (szal a komolyabb, összetett játékok))

amúgy ennél szánalmasabb nem is lehet vlki, hogy azért mert vlkiknek vlmi nem jó, akkor az neki jó érzéseket okoz.
13.
13.
Optimus Prime
Hát ez rossz hír. :(

Bár a Halo 1 is kijött PC-re, pedig anno nagyon boxos exkluzív volt és soka mondták "PC nem bírná" - ennek elleneére nekem ment ademó Celeron 600 és GF2 MX-szel.



gyurka: a Windows/PC is Microsoft.
12.
12.
dareal
11.
11.
Callation
Gyurka mi bajod a Pc-vel?

Ha kijön mért zavar?

Ha nem kell ne vedd meg!
10.
10.
Aramisz93
#11: minden halo kijön pc-re ... ez is kifog ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...