Most már biztos: készül a Red Alert 3!

  • Írta: Daks
  • 2008. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre lehullt a lepel az új Command & Conquer játékról. Ahogy sejteni lehetett, nem csak a Tiberium-mal folytatódik a sorozat, jön a Red Alert 3 is!
Végre lehullt a lepel az új Command & Conquer játékról. Ahogy sejteni lehetett, nem csak a Tiberium-mal folytatódik a sorozat, jön a Red Alert 3 is!

A Command & Conquer: Red Alert 3 elsőként az egyik neves magyar játékmagazinban fog debütálni, míg a nemzetközi premier az amerikai PC Gamer március 4-én megjelenő számában lesz esedékes. Szeretettel várjuk az infókat!
36.
36.
FeroxX
jó hát..azzal magyaráztam magamnak, hogy a Renegade-es story elszigetelt eset volt :DD..és a fejlett fegyverek, ruházatok stb. mind csak prototipusok voltak xD..
35.
35.
t.roli
az biztos... Vannak benne logikai buktatók... Kane meg soha nem hal meg, ezen ne lepődj meg :P
34.
34.
FeroxX
az a durva hogy belegondolva iszonyat logikai idő szalag hibák is vannak benne O_o (tegnap toltam át)...a technologia sok sok esetben a Tib Sun-t idézi már, de Kane még mindíg aktív ?? ez hogy lehet..akkor a NoD templom lezuzását már a TD-ben megtettük nem ? és Kane is bennveszett ? vagy ha nem akkor a Renegade végén miféle templom az ? szal..ehm érdekes :D de azért 1-2 jó ötlet meg emlékezetes rész van benen, csak hát..a kidolgozottság hagy némi" kivetnivalót ^^
33.
33.
t.roli
én is azért tolom, metrt a stori miatt... MI förtelmes... az alapkoncepció, miszerint a Tiberian sun világában játszadozunk nagyon jó lenne, de sajnos ez... Mire kijött már akkor elavúlt volt sajnos...
32.
32.
FeroxX
na meg kiváncsi vagyok a fantasztikus story-ra :D
31.
31.
FeroxX
haha renegade :D most játszom..de kb. csak azért vagyok hajlandó játszani vele mert CnC :D..de kuurvaszar xD
30.
30.
t.roli
Főleg h az év stratégiája lett....

Nagyon jó játék lett, nincs meggyalázva, megérdemli az év játéka díjat, sokat eladtak belőle, meg is értem, mert rám is "rámsózták" (a legnagyobb örömmel vettem meg, soha nem örűltem még ennyire egy játéknak sem, hát mondjuk így is 13 mat vettem egy áráért, a legelső C&C tőla legutóbbiig)

Mégegyszer hangsúlyozom, év játéka lett.

Lehetett volna jobb, de miért is? Itt jöna Kane's wrath ami annyira jó lesz h az hihetetlen. Videók amik a legujjabb egységekről előkerűltek fantasztukusak. Fantázia, C&C, EALA!! Remek csapat (a régi westwoodosok is ott dolgoznak)

EA a mélypontját a C&C nél a Renegaddel érte el. A generals nál a nevet használták, de a TW nem meggyalázás volt, hanem újrélesztés
29.
29.
FeroxX
a meggyalázása azért nagyon erős ! amennyire belőlük kinéztem, és amennyire belőlük futotta, szerintem mindent megtettek, hogy a CNC:TW igazi CNC legyen..szerintem is lehetetett volna még sokkal jobb, de azért fasza kis game lett az ! Főleg ha a mai átlag játékokhoz viszonyítjuk ! akkor mindenképp !
28.
28.
Mast3rmind
Csak nehogy az EA meggyalázza, mint a Tiberium Warst :(
26.
26.
t.roli
nekem is és még mai napig imádom
25.
25.
Daveout
A Red Alert volt az első stratégiám....IMÁDTAM!!!!
23.
23.
Glek
Prisma tank! :D:D csak nem jutott eszembe!
23.
23.
wildláma
egyébként a kalasnyikovok befigyelnek rajtuk (kedvenc szimbólumom (nem kell félreérteni, csak teccik)) és pluszba "For MUther Russia" (for mádá rásá)
21.
21.
Micro Face
Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!

Erre hírre vártam!!!!!!
21.
21.
wildláma
amikor az volt hogy új C&C játékot csinálnak, én megmodtam hogy ez lesz! igen ez kell a népnek igen! WUHÚÚÚÚÚÚ
20.
20.
Mast3rmind
18: "Prism Tanks at your disposal!" Einstein tankjai, melyek csoportba fejlődve szinte legyőzhetetlenek voltak földön :P
19.
19.
FeroxX
17.
17.
Glek
JEJEJEJEJEJEJEJ!!! Életem legjobb RTS-e (Generalsal az élen :D) Ez még RTS volt, nem úgy mint a mai szarok... Nah reménykedjünk hogy hozzák a 2 minőségét! Már nagyon hiányoznak a Kóreai repcsi flottáim, meg azok a fénysugár tankok (már nemtom mi volt a nevük :D) Meg órák utáni sunyulás után 5 perc alatt lezúzni az összes havert lufi-bombázókkal!! xD Váhh mennyi szép emlék :)
16.
16.
SOHER
Igeeen!!! Hogy én mennyit imádkoztam ezért... XD
15.
15.
FeroxX
ez a két rajz amugy ígéretes ! árasztják a jókis cheesy orosz red alert feelinget ! a csaj meg echte orosz sexbombázó kinézet :D jó lezs ez!
14.
14.
FeroxX
EZaaaaaaz ! ez örömhír :))) ! de könyörgöm hozzák vissza megint a Tiberium világgal való összeköttetést :$$$$$$$$ ! Még ha csak morzsákban vagy utalásokban ! az is kielégítene !
11.
11.
HeadShot88
Jeee végre jön.Tuti h jó gamma lesz.
11.
11.
Daks
irany vissza a temahoz! red alert 3.
10.
10.
Aramisz93
Azt hiszem ezeknek a hozzászólásoknak nem itt a helye...
9.
9.
Csoola
watto sztem ez ott terjedt el akkor, de attol még semmi fajgyülölö vagy más tartalom nincs benne, ha jol tudom azt jelenti eggyek vagyunk (de nem tudok semmit németül, mert angolt tanulok 9 éve,németet pedig még egy kukkot sem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...