Runaway 3: A Twist of Fate bejelentés képekkel

  • Írta: Daks
  • 2008. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavaly novemberi Adventure Developers Online Conference óta tudjuk, hogy készül a Runaway sorozat harmadik része, ám a bejelentés csak most esett meg.
A tavaly novemberi Adventure Developers Online Conference óta tudjuk, hogy készül a Runaway sorozat harmadik része, ám a bejelentés csak most esett meg.

A Pendulo Studios és a Focus Home Interactive legújabb közös gyermeke A Twist of Fate alcímet fogja viselni, megjelenése pedig 2009. elején lesz esedékes. A Runaway 3 történetét egyelőre nem tudni, de három friss kép már érkezett, pár sorral feljebb ezeket tekinthetitek meg.
7.
7.
Avril
Mikor jelenik meg mert nem találom a neten sehol a megjelenést
6.
6.
Espio
Semmi gond meta, nemtetszik neked és kész.

Bár hazudnék ha aztmondanám hogy nem bosszantó a Runaway családban a Pixelvadászat, meg tényleg merész ötletekkel rukkolnak elő. Nyílván te is abba a gamercsoportba tartozol akik az olyasimért rajonanak mint NFS:MW vagy COD család. Persz, manapság az agresszív csökkentagyú gyerekek a hentelésben és a vérfürdők gyönörében találja meg számára az izgalmat. Én azok közé az emberek köz tartozom, aki ahelyett hogy nyafog azon, hogy nem tudja az egyszerű agyával a kreatív rejtvényeket megoldani, inkább magam is összhangba kerülök a játék menetével (tudom hogy van benne pár oltári nagy hülyeség, de én megtudtam oldani és másoknak is összejött) és így gyerekjáték lessz a megoldás. Kenny22, ez rád is ugyanúgy vonatkozik.

Mellesleg a játék szó nem ellipszilonos j :)
5.
5.
kenny22
metafenomÉN: tökéletesen egyetértek!
4.
4.
metafenomÉN
De ott voltam sok műfaj születésénél, de az UGH! ban több élvezetet találtam mint ezekben. Egyébként mi ez a nagymama nyafogás régen még a Mátra is mennyivel magasabb volt...

Nem mondjátok már hogy manapság nincs elég ötletesség és sztori a játékokban... Hol vagyunk már a régi nyírd ki a varázslót EOB sztoritól és a minden lineáris cselekménymenettől mikor kijön a Mass Effect és nincs elég kurázsi a mai játékokban FF-sorozat Supreme és sorolhatnám a rengeteg kreatívabbnál kreatívabb játékokat ugye ez most nem komoly csak a szidjuk a rendszert mert az a laza ... .

És a kőkorban mikor márió, SR2, UGH, Wolf, EOB, vitte a prémet akkor sem szerettem ezeket a játékokat, egyet végig is nyomtam valami régész mukival egy agyhalál volt olyan logikátlan megoldások voltak benne hogy vááá: locsold meg a virágot hogy kihajtson és jöjön s méhecske e ja és ha nem kapcsoltál volna ha egyszerre 3 virágot locsolsz meg jön vagy ezer méh akik nagy sietségben kilökik az ajtó zárat. Runaway 1 et is nyomtam egy ideig de miután azzal ment el minden időm hogy értetlenül ülök a kamataim felett és az egér kurzorral pásztázom a képernyőket hátha kihagytam valami szemetet amiből atomrakéta építhető egy kis papírragasztó segítségével, nem tagadom voltak jó részei de néha annyira belasúlt és akkora állatság volt hogy az mindent tönkre vágott... . Ennél van sokkal gondolkodtatóbb legalább ilyen sztorival jobb ötletekkel.

Na egyszóval nem jön be.

És az hogy művészi ... igen az mint a blizzard bármely lyátéka vagy a Guild Wars WH40k ezek mögött a játékok mögött (mint sok más mögött) neves képző művészek állnak és szépek is de attól hogy szép még nem lesz jó játék.

Egyedi hát azt nem kétlem, vagy inkább a stílus maga is fehér holló és ha játszottál egyel már játszottál minddel... .

ÉS még mielőtt félre értené valaki mert manapság nagy divat gyorsan megsértődni. Nem cikizésnek írtam csak szerintem ennél már csak a SIMS értelmetleebb játék de még annak is inkább megértem a sikerét.

3.
3.
Aramisz93
Egyedi...gondolkodtató...művészi
2.
2.
metafenomÉN
Sossem értettem mi ebben a jó kersed meg a nagymama parókáját a szemetesben egy a részeg széjéban tallt rágóval ragaszd a rögbilabdára amit a szundító nagydarab csövesel pumpáltunk fel és aígy kutya elé rakva további is sétálhatunk a kalandozások következő izgalmas helyszínére...

Röviden még ingyen se kéne de hát ízlések és pofonok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...