Saints Row 2 - bandaháború, ahogy azt szeretjük

  • Írta: Daks
  • 2008. március 4.
  • Képek
Link másolása
A THQ friss képeket adott ki a Volition Games GTA klónjából, a Saints Row 2-ből. A shotokon láthatunk többet közt egy személyre szabható lakást is.
A THQ friss képeket adott ki a Volition Games GTA klónjából, a Saints Row 2-ből. A shotokon láthatunk többet közt egy személyre szabható lakást is.

Ugrás a galériához

A játék a hagyományos GTA receptet használja, van benne egy hatalmas nyílt város, néhány banda, és persze mi, a feltörekvő gengszterek. Csatlakozva egy-egy csapathoz feladatunk egyre magasabbra jutni a bűnözői ranglétrán, és persze uralmunk alá vonni a város alvilágát.
11.
11.
Vincenzo
8: ha ezt addíg fejlesztik amíg nem lesz jobb mint a GTA IV, akkor ez sosem fog megjelenni. Mindíg is a GTA uralta ezt a stílust(elvégre az teremtette) és mindíg is az fogja amíg jelennek meg új részei...
10.
10.
ATi0021
Ha nem lesz olyan bugos mint az első akkor még jó lehet. De GTA IV és Mafia 2 ellen esélye nincs.
9.
9.
westZsolt
8)-teljes mértékben eggyet értek veled, még annyit tennék hozzá hogy, ez hamarabb kidobott 2részt mint a GTA!+a grafja télleg jóval űti a GTA4-et,a SANANDREAS-t imádtam,de ezt nem biztos:SVégre jőn PS3-ra szal én mind 2-őt kibrobálom,és nem biztos hogy a GtA marad a polcomon:D(de azis lehet hogy mind 2-ő)
8.
8.
pstomi
Részemröl szarrá veri az első része a GTA San Andreast és az összes többi GTA-t. GTA 4 csak addig fog üllni a tornon ameddig a Saints row 2 meg nem jelenik. Addig fogják a Saints row 2-t fjeleszteni mig nem lesz jobbm itn a GTA 4, mert ez később jelenik meg igy a GTA 4 hibáit kihasználva jobb játékot tudnak majd cisnálni. Elég megnézni a grafikát Saints row 2-é joval szebb.
7.
7.
Glek
Az első része részemről egy kalap **** volt... ^^ Szal egyetértekértek Shawn-al... És ez tény, még ha jó lesz is, akkor sincs esélye GTA4 ellen. És azért ez meg is látszódhat az eladásokban.

Amúgy az azért dúrva ahogy a Stingerrel lövi a kisrepülőt. :)
6.
6.
shawn
3: nem játszottam végig, csak tudom :P

és jó lesz persze, nincs semmi ha nem veri le!
5.
5.
Dr Kratos
Sztem sem kell lefikázni,jó lessz ez !És mi van akkor ha nem veri le a gta-4-et , ?semmi !
4.
4.
Shagy
nekem az első rész is tetszett a bugok ellenére is.jó lessz ez is
3.
3.
Watto1991
1: gondolom te mindkettőt végigvitted már és atzért mondasz ilyen hülyeségeket
2.
2.
szabi113
Amíg a GTA VI-re kattogotok próbáljátok ki ennek az első részét. Éhség csillapításra tökéletes :)
1.
1.
shawn
Mikorra várható? GTA IV ellen nem lesz esélye
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...