PC-re is megjelenik a Street Fighter IV?

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
Bár hivatalosan még nincs megerősítve, a Capcom véletlenül elkotyogta, hogy a Street Fighter IV idén télen érkezik PS3-ra, X360-ra és PC-re.
Bár hivatalosan még nincs megerősítve, a Capcom véletlenül elkotyogta, hogy a Street Fighter IV idén télen érkezik PS3-ra, X360-ra és PC-re.

Ugrás a galériához

A francia JeuxVideo magazin hasábjain olvashattunk először a "talán nem véletlen" hibáról, miszerint a Capcom véletlenül kitett egy bejelentést egy sajtónak szóló weboldalon azzal a bevezetővel, hogy a Street Fighter IV télen jelenik PS3-ra, X360-ra és PC-re. A játékot eredetileg konzolokra jelentették be, így a PC-s verzió készülte még nem vehető biztosra, hiszen az anyagot a francia kollégákon kívül senki sem látta, ők pedig egyszer-kétszer állítottak már valótlant. Várjuk tehát a hivatalos bejelentést, hiszen jó ideje nem kaptunk PC-re egy valamirevaló verekedős játékot, pedig igény volna rá...

21.
21.
Obi1
Unio: Hát akkor te is mehetsz szövegértési gyakorlásra, mert én egy szóval se említettem hogy sz*r a Pc.Én épp ezeket az indulatos embereket nem csípem, akik végig se olvassák más hozzászólását, amint meglátják hogy valaki a konzol mellett érvelt elpattan valami az agyukban, és kitör belőlük ez az értelmetlen és egy kicsit szánalmas "mi a faxomon keresztül jösz fel netre és írsz ide?" szöveg, ami annyira elcsépelt és annyira elvakult.
20.
20.
Goofey84
Tényleg vicces ez a konzol kontra pc vita. Jókat röhögök. Azért elég valószínűtlen, hogy 18-20 fölött ebbe valaki beszállna, mert legyünk őszinték meglehetősen nevetséges, de leginkább értelmetlen és gyerekes. Ez nem mindenkire vonatkozik természetesen, a hsz-ek szinvonalából egyértelműen kiderűl kikre is gondolok.
19.
19.
Unio
Na 1-2 okostóni osztja az áldást,hogy mekkora szar a PC.Akkor egy pár kérdés. mi a faxomon keresztül jösz fel netre és írsz ide? (Tisztelet a kivétel :D) Mi a faxomal szerkeszted a zenét? Mert lehet az ótvar ratyi konzolokon is prünytyögni,hogy jajj de nagy májer vagyok mert ez a kula ezt is tudja,de minden zenész Pc-n és Mac-en csinálja azokat a szuper dolgokat amikre te fülelsz.Ja és még egy kérdés. Mi a francon csinálják a game-et? hát tuti,hogy nem a konzolokon (De ha van erre példa akkor elnézést kérek) Amúgy sorry,hogyha picit eltértem a témátol, és amúgy nincs bajom a konzolokal mert nekem is van egy Ps1-em meg egy Ps2-őm.De amikor valami okostóni elkezd májerkodni,hogy a PC ratyi akkor felb*sz az ideg.

Amúgy én személy szerint örülnék,hogyha a Street Fighter IV kijönne PC-re,mert nagyon kevés a verekedős játék,és ami van az is kula (tisztelet a kivétel,márha van XD)

Píííísz!
18.
18.
Obi1
Rosszat szűrtél le a hozzászólásomból, én csak arra akartam kilyukadni hogy az oldalon lévő 13-16 évesek ne azzak jöjjenek hogy ők mennyi mindenre tudják használni a gépüket, mert ők aztán tuti nem használják ki azt a 60000 Ghz-es tetracore processzort ami a gépükben van.Akinek nem kell a munkájához a vas az nem hiába veszi meg fél millióért.
17.
17.
koffein
13:persze és ahol quadro kártyák vannak a gépbe ott éjjel nappal játszani akarnak, nem? Mint pl a BMW gyárban.Amit leirtam azzal csak azt szerettem volna alátámasztani, hogy lehet venni 500.000 ft-s gépet anélkül, hogy egy percig is játszásra használnád, mert te folyamat azt hajtogatod, ha valakinek van egy drága gépe akkor az tuti játszik rajta.De lásd milyen rendes vagyok, megtapsollak klugscheißer
16.
16.
Gula
ja és most jön a lényeg amiért kitalálták a "véleményed van? oszd meg a többiekkel!" lehetőséget

szerintem a játék jól mutat és minél több platform annál jobb
15.
15.
Gula
egy olyan hirből hogy a street fighter megjelenhet esetleg pc re is máris kitör a PC VS KONZOL háború(amugy nem csak ennél szinte minden harmadik hírnél).......milenne ha a piacra bíznánk hogy mék a jobb aki csak jáccani akar vagyés sok pénze van vegyen konzolt, aki valamilyen okból kifolyolag a PC re esküszik( mert szereti szerelgetni vagy több lehetőséget lát benne vagy kalozkodik) az vegyen PC ét és ennyi....attól jobban érzitek magatokat hogy a sajátotokat véditek a másikét pedig fikázzátok (mellesleg megjegyzem hogy névtelenül az interneten jellemző:D)

szeretnem latni hogy a nagy okoskodók 8 éves óriászemüveges hanyagolt gyerekek vagy egyszerűen balf@szok és ezzel élik ki magukat
14.
14.
Chocho
bobby: Te most a pisi 3-adról gépeltél?
13.
13.
Obi1
koffein: 3d modellező animátor(hobbi) és villamosmérnök vagyok, szóval kérlek ne te gyere a lekezeléssel.A quadro fx kártyák sz*rt se érnek játékoknál, megmoccani se bírnak alattuk.Jaaa, hogy nem értesz hozzá?Mindjárt más.Akik százezrekért vásárolnak PC-t hogy futtathassák a Crysist az azok nem tudnának rendesen futtatni egy rendert vagy egy ultra-high poly-s modellezést.Azok a kártyák nem erre lettek kitalálva.Arról nem is beszélve hogy egy cég alád rakja a high-tech gépet, nem neked kell költened rá.Ha nem értesz hozzá legalább olvass utána.Köszönöm.

mephi: Most nem rólad van szó, hanem a 12 éves paprika jancsikról akik olyanokkal dobálóznak itt hogy a Pc erre meg a Pc arra való, aztán a Wordot se tudják megnyitni.És úgy látom szövegértési problémáid is akadnak, mivel épp arról beszéltem hogy azzal semmi baj ha valaki egy olcsó kategóriás PC-t üzemeltet, mivel az munkára elegendő.
12.
12.
mephi
Obi1 most éljek a Te szavaiddal? "Pfff" Butaságokat írsz és még hiszel is benne...

Amúgy meg ha vetted volna a fáradságot, láthatnád, hogy az a progi amivel én játszom, nos az nem kíván erős gépet, szóval én tényleg melóhoz használom...

Amúgy imádok konzolon is játszani, ha haveroknál hozzájutok. S hidd el nem azt nézem, hogy mennyibe került a gép, vagy, hogy eredeti-e a játék ami fut rajta. A havernak a konzol kell, azt igényli, nekem a PC, mert ebből élek.

Mentem aludni, mert ki nem állom az elvakult embereket.

"A legrosszabb az, amikor az akaraterő hülyeséggel párosul."
11.
11.
koffein
http://www.nvidia.com/object/quadro_fx_5600_4600.html

csak hogy ne tudjál a szarra is csomót kötni.Ja hogy csak 3000dollárba kerül a videókártya? És gondolod ha egy ilyet veszel akkor elfut neked egy 5 forintos Tomate alaplapon nem?
10.
10.
koffein
9: Halottál már olyanrol, hogy mérnökök számítógépen terveznek 3D-ban alkatrészeket vagy komplett munkagépeket ami utána szimulálják a müködést? És közben úgy látod az egészet folyamatot, hogy félbe van metszve és több ezer kis alkatrész mozog az animáción? Lásd pl Solidworks. Ja, hogy ezekre a munkákra külön 500ezer ft-s videókártyákat találnak ki? Gondolkozzál már hogy nemcsak a játékokban használnak magasfelbontásu grafikai megjelenitést...
9.
9.
Obi1
Persze, munkára kell a Pc-re..Aki 500 ezret költ rá nehogy azt mondja hogy a játékokon kívűl más is kihasználja a teljesítményét, mert ez csak félrebeszélés.

"a pc az 1000X töbet tud.."

És?Ki állította hogy nem tud többet?Az ember 40-50 ezerből állítson össze egy átlagos gépet, és azzal már mindet megcsinálhat.Hogy maximum grafikán futass egy újabb játékokot minimum 200 ezer forintra van szükséged.Ja elfelejtettem, ti másra is használjátok..Pff..
8.
8.
mephi
bobbynak: Hm, már megint ez a téma... Szerintem az, aki nem csak játszik, hanem pl melózik, az PC-t fog venni, a meló miatt is ebbe a táborba tartozom.

Aki meg csak játszik, az konzolt fog venni.

Mellesleg megsúgom, hogy a jelent pillanatban 4 db játék van a gépemen, ami pénzes (Guildwars, CS:S, CS1.6 és az Age of Empire III), ezek mindegyike eredeti szoftver.

Tehát a most megjelenő streetfighter-re tett kijelentésed, hogy miszerint "mert mindenki letöltené" számomra sértő. Továbbá az is sértő a PC-re nézve, hogy "azon a sz@ron lenne". A szaros PC-k nélkül nem lenne konzol, és még ne kelljen sorolnom, hogy mennyi mindent köszönhetsz a szar PC-nek, és még mennyi mindent fogsz köszönni a jövőben, ha nem csak játékgépeknek tekinted.

De ehhez fel kellene nőnöd, ami a stílusodat tekintve még nagyon-nagyon messze van...
7.
7.
Aramisz93
#5: Főleg hogy az össze játékod másolt...ja bocs kivéve ps3ra...hisz te magad mondtad anno...rsvegas vagy uszylaci?
6.
6.
dante001
!ember nem mindenki dob ki az ablakon 120 ezret 1 kis szar dobozot amit áram alá kell tenni..xd .. mondjuk nekem is jó lenne 1 ps3 pl... de mit tudsz rajta csinálni?? jácani meg a többi hülyeségei.... a pc az 1000X töbet tud..
5.
5.
bobby
4:igen! mert mindenki letöltené! 360ra is... de jobb ha veszel egy konzolt minthogy azon a sz@ron lenne!
4.
4.
Damien19930402
bobby-nak:Ugy imádom az ilyen seggarcokat!Mi a f*sz bajod van a pc-vel?Belehalnál ha megjelenne PC-re??
3.
3.
wolf15
Sztem is kacsa,de bízok abban h nem.Jó lenne már télleg vmi verekedős gamma pc-re is ;)



OFF:Bazz boby...mi a bajod neked a PC-sekkel???Attól h te most nagy konzol guru vagy még nem kéne minden mást leszarozni és bemocskolni.Már nagyon unom,h itt folyamatosan okoskodsz és sztem nem vagyok azzal egyedül.peace
1.
1.
Chocho
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...