Készül a Tiger Woods PGA Tour új része

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A jó hír az, hogy készül a Tiger Woods PGA Tour új része, a rossz viszont, hogy az EA új stratégiájának köszönhetően ebből sem készül majd PC-s változat.
A jó hír az, hogy készül a Tiger Woods PGA Tour új része, a rossz viszont, hogy az EA új stratégiájának köszönhetően ebből sem készül majd PC-s változat.

 

A PS2-re, PS3-ra, PSP-re, Wii-re és X360-ra készülő Tiger Woods PGA Tour 09 elsődleges újítása, hogy Hank Haney, Mr. Woods edzője is bemutatkozik majd benne, végigkíséri a játékos karrierjét, közben pedig folyamatosan figyelni fogja teljesítményét és visszajelzéseket is küld majd neki, hogy egy újabb sztárt nevelhessen - mégha csak virtuálisan is.

Az új rész is támogatni fogja az Electronic Arts GamerNet névre hallgató online szolgáltatását, mely új kezelőfelületet kap könnyebb hozzáférhetőséget biztosítva a játékmódokhoz és versenyekhez, emellett pedig naprakész toplistákkal várja az érdeklődőket. Multiplayer játékmódok terén bővül a kínálat, a Simultaneous Play során négy játékos játszhat egyszerre ugyanazon a pályán, így versenyezhetnek időre illetve bizonyíthatják tehetségüket is. Galériánkban 14 új képet találtok az augusztus 26-án érkező játékról.

2.
2.
dzsiádzsó
Remélem olyan jo lesz mint a 08, ami gyárilag kifagy egy résznél, és update-ig nem is lehetett kipötgetni, na most aki nem online tolja nem kap frissitést, és akkor szopoka van, kicsit se gáázzzz....
1.
1.
Aramisz93
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...