A PS3-as Bioshock más lesz

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 6.
  • Hír
Link másolása
A Sony gépére készülő Bioshock néhány extrát is tartalmazni fog, hogy ezzel engeszteljék a Playstation 3 tulajokat, amiért ők késve kapják meg a játékot.
A Sony gépére készülő Bioshock néhány extrát is tartalmazni fog, hogy ezzel engeszteljék a Playstation 3 tulajokat, amiért ők késve kapják meg a játékot.


Alyssa Finely, a játék producere elárulta, hogy a Playstation 3-as verzióban benne lesz az összes eddigi DLC, vagyis a letölthető tartalmak. Ezen kívül szeretnének még valami extrát is belecsempészni a játékba, amitől ez a verzió eltér majd a többitől. Konkrétumot egyelőre nem tudott elárulni, ám kíváncsian várjuk mi is az extra, ami miatt a Playstation 3-ra készülő Bioshock más lesz, mint elődei.
40.
40.
ATi0021
39: PC-re is ingyen van a DLC.
39.
39.
yz4
Xbox 360 asszem van 1 DLC, ami ingyen van :D
38.
38.
G Logan
Az mgs4 re én is kiváncsi lesszek, meg a exclusive cimekbe bitos bizonyit majd még a sony bár én most kicsit csalodtam, a gta4 et nagyon vártam és szerintem elég szükös meg rövidd többet vártam és sokkal nagyobb interaktivitást, bár szerintem ez a X hibája mert a dvd be enyi fért.
37.
37.
demon68
34: PC-s alapanyagok vannak benne?:D tényleg igazad van... van benne alaplap, processzor, ram, videokártya... úgyhogy rakás szar mint a többi konzol, pc, autó, mobiltelefon, meg minden amit be lehet dugni konnektorba. a ps tényleg erősebb, időt állóbb gép, de ez most még nem számít, majd 1-2 múlva látszik majd a különbség.
36.
36.
ATi0021
32: Igen még nagyon egyformák a játékok. Grafikában is csak néhány kisebb eltérést láttam eddig. De és itt jön a PS3-rom előnye. Ott az MSG4, meglehet nézni, milyen hoszú átvezető videókkal van tele. És azért azt tudjuk hogy egy DVD DL-len nem férne el ennyi 1080p-s videó. Vagy ott a PS2. Amikor indul a grafika hát nem volt valami hű de nagy, aztán szépen lassan fejlődött és meglehet nézni egy mostani PS2-es játékot. A PS3-ba nagyon sok lehetőséget látok. De az X-et se kell lenézni. Az is jó lenne, ha az MS nem úgy állna a dologhoz, hogy a pénzt ide aztán még több pénzt (LIVE) , a felhasználóval meg nem törődnek. A Sonyba legalább látom, hogy fejlesztenek. Mint említettem PS Home, PS Qore és állítólag jön a 40GB-os verziókhoz ősszel update ami lehetővé teszi a 40GB-os géppel rendelkezőknek is, PS2 játékokkal játszanak.
35.
35.
metafenomÉN
34# Jah ez jól átgondolt komment volt köszönjük, mindannyian csak gyarapodtunk tőle :)

34.
34.
joykiller
ha rávilágitasz a kezdre ugy csillog mintha babaolaj lenne rajta? nem hiszem.grafikailag ps-en szerintem szebbek a játékok, a gta4 pl szebb psen, volt szerencsém látni mind a 2 verziot ugyan olyan körülmények között. xen nagyon pc-s grafikáju játékok vannak, hiszen pc-s alapanyagok vannak a gépbe, csak egy korcs pc ami kapott egy kis házat meg egy x360 feliratot
33.
33.
Aramisz93
#27: Most vagy nem játszottál vele...vagy játszottál de úgy látszik nagyon nem tetszett. Az nem csillogás hanem a lámpa fénye.
32.
32.
G Logan
De játékok és grafika téren szerintem nincs, én ps párti vagyok de maga a játékok terén nem látom a külömbséget, csak a cimek közt, maga X én se szeretem mert nagy foss csunya, hangos, és könyen romlik, a joystick meg nagyon szar, de visszont ahogy már emilttetem játékok terén ugyanazt nyujtja egyenlöre mint a ps se nem több se nem kevesebb.
31.
31.
joykiller
van kölönbség a 2 gép között:

1. körülbelül 1,5 millio bannolt x360 tulaj van(akinek nincs pénze arra hogy megvegyen egy játékot 10ezrekért az ne játszon, mert az ilyen és hasonlo forumok 80% át warezmatyik teszik ki akik 60ft-os dvdre kiirt biosok, és egyéb játékokat tolnak, majd ha nemtetszik nekik jönnek osztani az észt hogy ilyen meg olyan gagyi, az olyanok maradjanak kussba mert azok akik elkészitenek egy játékot nem azért csinálják hogy olyanok játszanak vele akik nem tudnak kiadni érte 5-16ezerft közötti összeget)

2. x360at 1-2 két éven belül kinyirja a MS ugy mint anno az xet egyik naprol a másikra mert nem lesz képes tempot tartani a ps3 technikai tudásával

3, meghibásodási arányban is van külömbség x360 15-20%, mig a ps3 2-3%
30.
30.
G Logan
Egyesek itt akkora külömséget tessznek a kétt gép kött pedig szinte semmi lesszámit va azt a pár exclusive játékot ami mint két platform van anyi kivétele hogy a egyik nem reklámoza és anélkül is vesszik.
29.
29.
klemid
Kocsis92:mond már el hogy mi a problémád velem! :D
28.
28.
metafenomÉN
Abban van valami hogy a mukik néha fúrcsán viasz szerűek és csillognak
27.
27.
joykiller
#26: szar(röviden tömören) vess egy pillantást a fenti képre ugy csillog a gyerek rajta minta bekenték volna valami sikositoval. grafikailag láttam már szebb játékot is látszik rajt hogy multiplatform pc-s grafikája van az ilyentől hányni tudnék
26.
26.
Aramisz93
#24: SZAR A BIOSHOCK??? ÚRISTEN XD...akkor te barlangban élsz.
25.
25.
joykiller
ki a f@sznak kellenek az xes gagyi szarok
24.
24.
joykiller
23.
23.
klemid
Kocsis92:ird le hogy mi a problémád légyszi!
22.
22.
klemid
Ki huzta felmagát???? Nekem semmi bajom nincs!!!! Nemtom most mi a probléma!! Amugy meg megvan a Motorstrom demoja!
21.
21.
Kocsis92
Komolyan mondom itt gamekapocson annyi a sok láma hogy csak na:D Most nem sértegetni akarlak Klemid, de hogy ennyire felhúztad magad az már sok:D

16:Sztem az lesz a te bajod a ps3-mal hogy arra 18 egy jatek, az x meg ki van csippelve és 60 ft-ért veszel dvd-t. és csatlakozok ATi0021-hez. Amit leírt abban mind teljesen igaza van:) am lehet csak rossz játékokat vettél:) csak játszanál egyszer a motorstormal:D komolyan mondom messze a legjobb autós jatek, talán GT szint:)
20.
20.
ATi0021
16: Szerintem meg rossz döntés egy PS3-mat eladni. Főleg, ha a XBOX 360-at akarsz helyett. Ok PS3-ra nincs Halo3, vagy Gears of War, de PS3-mat van GT5, Final Fantasi, MGS4, Haze stb. És a PS3 melett szól, hogy a multiért nem kell fizetni és nem lesz 3 ledes vagy HDMI chip hibás, és a PS3 jóval halkabb. Sőt jön a PS Home és PlayStation Qore. A Qore-ről havi 3 dollárért lehet majd bétákat szedni, ami szerintem nem sok érte. Főleg ha nézed Xen van Gold díj és külön MS pontokat kell venni.

A felbontás illetően az első játékok voltak 720p-sek, de ott a Burnout Paradise ami szintén ilyen volt és most van rá patch ami növeli a felbontást. Eredetileg úgy volt hogy a Bioshock nem lesz PS3-ra mert a Microsoft megvette a jogokat X-nek és a Games for Windowsnak.



Amúgy mennyiért adod? Milyen? És van rá gari?
19.
19.
metafenomÉN
18# Hát nekm fura mert szerintem pont mostanában kezdenek kilyönni rá a jó játékok havert is megpróbálom meggyőzni hogy PS-t vegyen Final Fantasi-t nagyon várom addig meg tóljuk a MGS4-et :)



16# és menyiért adod mennyi idős?
18.
18.
Bins
#17 A PS azért van hogy jászanak rajta teljesen érthető ha azért ábrándult ki mert nem tud jó játékokkal játszani. szvsz
17.
17.
metafenomÉN
16# Nem értem azért ábrándultál ki PS-ből mert ninscenek rá jó játékok?
16.
16.
dzsiádzsó
Talán csak 15 fps-el fog menni, vagy csak 576p-be : DD

Na jó csak viccelek, de ez a játék, jo hogy jön, de ha elöbb jön se lehetne fegyvertény mert akkor is csak multiplatform, nem kijátszott classic játékok nehezen elkészült átiratát kéne kiadni (oblivion, lost planet) hanem GT5 idöbe elkésziteni, getawayt nem hagyni lehuzni a wc-n stb stb...



Hát a Sony jol el... már én is árulom a PS3-momat, remélem valami sony meg is veszi, csak sajnálni fogom amikor kiábrándul belöle, sajnos nekem is sikerült pedig világ életembe Sony-s voltam, PS2 forever, ps1 is imádtam, a Box-ot meg rüheltem szar is volt akkor. Most meg csak az X360 érdekel, még a play2 is többett megy mint a 3..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...