Left 4 Dead videóözön

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 23.
  • Videó
Link másolása
Öt darab videó látott napvilágot, amelyben megtekinthetjük a zombik írtását a Counter-Strike alkotóinak legújabb játékában, amely a Left 4 Dead nevet viseli.
Öt darab videó látott napvilágot, amelyben megtekinthetjük a zombik írtását a Counter-Strike alkotóinak legújabb játékában, amely a Left 4 Dead nevet viseli.


A Left 4 Dead, akárcsak a nagysikerű Counter-Strike, a csapat alapú lövöldözésről fog szólni. Négy játékos küzdhet a túlélők oldalán, akik szebeszállnak a szintén emberek által irányított zombi seregekkel. A videók alapján úgy tűnik, hogy az izgalomra és a hangulatra nem lehet panaszunk az év végén megjelenő játékban.







32.
32.
MetalLord
Ezaz, a Hl2-őnek is és a CS Source-nak is rohadt nagy a fizikája, csak mostanság mindenki a Crysis-hoz mér mindent, és ugye a source engine nem teszi lehetővé a házak meg fák meg egyebek szétzúzásást..
31.
31.
Aramisz93
#10: A zombikkal is lehet játszani...gondolkodó ember.



Amugy szerintem a CS Source baromi jó fizikája van, nem tudom miért irjátok azt hogy nem
30.
30.
coderman
Jól beszélsz koffein :D
29.
29.
koffein
a játék pedig nagyon jól hozza a parás hangulatot. Szerintem a legnagyobb ászság lenne 4en haverokkal nyomni akik mind szeretik az FPSeket. Közben pedig megy a teamspeak. legynagyobb
28.
28.
koffein
tetszik hogy itt mindeki ilyen okos és ügyes. Ha a fikázók között mindeki tud ilyet varrni zsákbol akkor miért nem jönnek a faszábbnál faszább játékok tőletek? Sok nagyszájú kiskamasz még egy olyan programot se tudna pascalban megírni ahol egy kocka a képernyő szélétől a képernyő széléig mozog. Én nem tudok ilyen programot írni, nem is akarok de legalább nincs ilyen nagy pofám mint itt egyeseknek.
26.
26.
pinksheep
Pain ennek nem kell RE-nek lennie , ennek köze nincs hozzá ^^
26.
26.
westZsolt
MEkkora NARKOS,aki jáccik PF Mondják neki hogy mőgőtted,erre vagy 30X meg harapják mire,bele lóg a Zombi a képbe és akkor veszi észre PFPFPF Szánalmas 1 Játékos
25.
25.
Pain
hát nem egy resident evil az biztos

24.
24.
[HUN]ter
ez mekkora szar az a csávo akki játszot
23.
23.
nameless
a mozgásból ítélve ez a boxos verzió...

22.
22.
MetalLord
Tudtátok, hogy november 4.-én jön ki?
21.
21.
s@rge
CSak is kizárólag hunter zombikat lehet majd irányítani amiknek vannak csápjai és magasakat ugranak:)
20.
20.
coderman
Én úgy értettem a videóból, hogy a coop játékmódban (amikor el kell jutni A-ból B-be) a zombikat az AI irányítja, de lesz olyan játékmód is, amiben zombival is lehet menni, de ezen még dolgoznak.
19.
19.
popely16
Már volt egy vidi, amin a zombi szemszögéből mutatták a game-et. Keress rá YouTube-on a játékra
18.
18.
Gula
nem azt mondta hogy a zombikat is ember irányítja akkor mutathattak volna az egyik zombi szemszögéből is pár percet
17.
17.
pinksheep
10: Te elvagy tévedve, olvass utána és utána szitkozodj . A cél el jutni A pontbol B pontba a társaiddal , miközbe a zombik mindenhonnan jönnek és több fajta zombi is van.



14: Neked sincs sok értelmed , logikád anyi se talán te is egy rakás szar vagy? [igen]
15.
15.
coderman
Az interjú végén mondta, hogy pc-re és xbox360-ra érkezik. Én biztos hogy megveszem, nagy mókának igérkezik.
14.
14.
CB
te hogy ez mekkora egy ratyi...uramisten deszar...semmi értelme, semmi logikája. Tudom zombis de akkor is igy egy rakás szar.
13.
13.
huszti
de tudtommal xboxra is jön, nem?
11.
11.
meridarider
10# igazat szóltál:D

am télleg elég nyomott lehetett az aki csinálta a vidiket mer a fele tárat mindig mellé lövi:)
10.
10.
ironwill
Hááát... zombis játéknak ok, de most már értem mért gyárt mindenki zombis játékokat... csak meg kell nézni a zombik gondolkodását...

A másik meg, az nyer akinek elég tölténye marad... egyszerű hent... a csórikámnak az ujja odaragadt az egér gombhoz. (a társain simán keresztül lő?!?!)

A CS a hálós játékok ásza (mármint az 1.6), de ott legalább gondolkodó emberek (vagy bot) ellen játszol, nem egy "hús tömeg" ellen.

cs = alap graf -> semmi gépigény -> számológépen is játszható :)
9.
9.
Bins
jah dehülyevok.. mégse alap mer PC csak... na mind1---
8.
8.
Bins
áááá nemtom ki az a szerencsétlen aki írányítja a vidikben csórikámat de valami nagyon gyépés egy ember az 100....aztsetudjaholvan... am a játék alap mert co-op.. grafikát meg le....om...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...