Blizzard - készül az új MMO

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Rob Pardo, a Blizzard egyik fejese ma hivatalosan is megerősítette azon pletykákat, hogy teljesen új, next-gen MMO-n munkálkodnak.
Rob Pardo, a Blizzard egyik fejese ma hivatalosan is megerősítette azon pletykákat, hogy teljesen új, next-gen MMO-n munkálkodnak.

Régóta kering az interneten a pletyka, hogy a Blizzard egy teljesen új MMO játékon dolgozik, amely igazi next-gen lesz. Az úriember végre megerősítette a híreszteléseket: valóban készítenek egy újabb online játékot, azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy mi is az pontosan. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy melyik ismert univerzumut szeretnék ismét MMO köntösbe költöztetni, vagy esetleg egy teljesen új világ megalkotásának dolgoznának? A cég a három nagysikerű játékának a folytatásain dolgozik jelenleg, talán ideje lenne, ha szabadjára engednék a fantáziájukat, és ismét egy nagysikerű univerzumot találnának ki. Annyi biztos, hogy nem egy újabb World of Warcraft kiegészítő lesz a next-gen MMO, a Starcraft 2 már készül, akárcsak a Diablo 3. Ezeket szem előtt tartva lehet, hogy tényleg egy új játékot köszönthetünk majd. Reméljük hamarosan lerántják róla a leplet és eloszlanak a kételyek.
8.
8.
Szerintem ha a Bizzard valaminek nekifog azt senki nem dobja majd kukába! És ha mmorpg lesz... tény hogy megszerzem!! :D
7.
7.
a-ki
Sztem vmi teljesen új játékról lehet szó. A Blizzardnak már ideje valami újat kitalálnia. Gondolom az ideje BlizzCon-on fogják bejelenteni.
6.
6.
norbee007
5.
5.
Royal2991
Nem elég az a pénz amit a wowért kapnak?:)))
4.
4.
Chocho
3.
3.
Dinosaur
Ezt bírom nagyon hogy a semmiről hogy tudnak hosszasan beszélni...:)))
2.
2.
temes69
na errről még vagy 2évig tuti nem fognak semmit mondani:)
1.
1.
Raviel.The.End
Kész ennyi :D a Blizzard lessz a világ ura! xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...