Just Cause 2 látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 2.
  • Képek
Link másolása
Régóta nem hallottunk semmit az Avalanche Studios által fejlesztett Just Cause folytatásával kapcsolatban, ezért most tekintsétek meg a 7 új képet.
Régóta nem hallottunk semmit az Avalanche Studios által fejlesztett Just Cause folytatásával kapcsolatban, ezért most tekintsétek meg a 7 új képet.

Az első rész mérsékelt fogadtatása után a fejlesztők nekiláttak a második rész készítésének, amit szeretnének igazán jóra megalkotni. A főhős eltűnt főnöke után kezd nyomozni, s ennek köszönhetően hatalmas veszélybe kerül. Temérdek akció, hatalmas bejárható területek és egy sablonos történet várja majd a játékosokat. A képek alapján a látványon van még mit csiszolni a fejlesztőknek, ha szeretnének egy megfelelő minőségű játékot készíteni. A megjelenés egyelőre ismeretlen, így jut még idő a szépítésre.

Ugrás a galériához

12.
12.
ps3
Játékot lehet szídni embre,felhasználót nem!!!! ;)

Egyébként az obszcén megnyilvánulások azt azt elkövetőket minősítik!!!

Am meg a játékról cska annyit hogy a hír uccsó mondata itt a lényeg,aki kedveli a szabadságot(GTA feeling) az várja csak és minden bizonnyal szép game-t kap!;)
11.
11.
vergil
isetenem majda játékot nézd meg te hülye ne a képeket mert azok mindig rondábbak tök birom amikor még ki se adnak egy játékot és sokan leszólják
10.
10.
felegyi
A füst az még elmegy, de hogy a tectúrák, a környezet részletessége ennyire ótvar legyen...
9.
9.
Glek
Ezek nem új képek. :) Mindegyik benne van már egyszer a galériában.

Hát elég érdekes a grafikája. A füst elég gagyi. Azért tűnik nagyon állatnak mert a textúrája nagyon szép élénk, de technikailag nem nagy eresztés. Csak sima egymásra pakolt képek, ami sokszor elég hülyén néz ki, mert pl a kis füst a földön olyan mintha hab lenne. :)
8.
8.
Hablaty
Nekem az 1 is tetsztett, bármennyire szidják, naon nagy játék
7.
7.
watto
6.
6.
CB
az a baj hogy csak a grafikája sikerült jóra...más nem non. Na de majd hátha ez.
5.
5.
Vincenzo
Nekem az egy az egyik kedvenc játékom, úgyhogy a 2 is kötelező darab...szerintem hatalmas játékélményt tud nyújtani ez a játék, mégha nem is a legjobb minőségű, mondjuk az 1 grafikája szerintem nagyon jóra sikerült...a 2ben is bízok
4.
4.
huszti
a képek tök üresek és semmit mondóak.
3.
3.
pinksheep
Just Cause 1el még mindig játszok szerintem baromi nagy játék ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...