Hamarosan bemutatkozik a Just Cause 3?

Link másolása
A Just Cause második része csak szeptember 23-tól lesz megvásárolható a boltokban, de úgy látszik, az Eidos már készülődik a harmadik epizód bejelentésére.
A Just Cause második része csak szeptember 23-tól lesz megvásárolható a boltokban, de úgy látszik, az Eidos már készülődik a harmadik epizód bejelentésére.


Az Eidos felkérte a justcause3.com domain tulajdonosát, hogy adja át az oldalt nekik, persze megfelelő összegért cserébe. Ha nem, a vállalat jogi úton követeli majd magának a címet. A mostani állás szerint az Eidos nyerné az ügyet, így mindenképpen a tulajdonába kerülne előbb-utóbb az oldal. A nyílt világban játszódó Just Cause 2 PS3-ra, X360-ra és PC-re fog megjelenni.
12.
12.
csucsy5
sztem jó lessz az ezelötti részei is jók voltak:D

11.
11.
huszti
GTA Bogota? az mi a fuck, Sztem bukni fognak a 2-vel...nem lesz ez annira hűdejó.
10.
10.
ATi0021
4: Jó ötlet, csak kicsit elkéstél. A GTA 5, GTA Bogota, GTA Sin City, GTA Tokyo, GTA Liberty City stb-t már levédette teljesen a TakeTwo.
9.
9.
JcGross
8# perse arra nem gondoltak, hogy az angol saga szóból indul ki az egész. :D (ami azt jelenti, hogy monda vagy ilyesmi) De mondjuk szerintem a Just Cause név is le van védve :P Sőt tovább megyek, szerintem minden játéknév le van védve ahogy a fejlesztők és kiadók nevei is.
8.
8.
Obi1
Aha, és kaptok a nyakatokba egy szép pert, mert a Battlefield és a GTA név le van védetve.

Az egyik általam látogatott Star Wars-os fórumnak az volt a címe hogy sagaforum.hu, és a Sága fórum beakarta perelni az oldal tulajdonosát, hiába több mint egy éve üzemelt az oldal ezen a címem. És azt se hiszem hogy annyira szükséges egy sonkának fórum.. :D
7.
7.
Vincenzo
4,5: egyikkel se érnétek semmit ugyanis az edddígi részekből kiindulva rockstargames.com/v és battlefield3.ea.com lesznek:P
6.
6.
watto
mennyi pénzt lehet akasztani ha pl az EA meg akarja venni az oldal domain-jét? :D
5.
5.
kasy
#4: Láttad, képesek jogi utra terelni a dolgot. De ha nem akarnak annyit tökölni van más megoldás is. Battlefiled3thegame.com vagy GTA5thegame.com és még sok lehetőség.

Azonban az ötlet mégsem rossz. :D
4.
4.
pstomi
gecc le kéne foglalni a Battlefield3.com meg a GTA5.com ot. h majd zsiros pénzért ladhassuk öket amikro lejön az ideje :D
3.
3.
klemid
Lehet hogy olyan jó lesz a 2 és ezért máris csinálják a 3-at.Ne igyanaek elöre a medve börére. XD
1.
1.
zero0
nem kéne túlzásba vinni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...