E3 2008: EndWar - a szavak ereje

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 12.
  • Videó
Link másolása
A Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar forradalmi hangvezérlésével próbálja meg elcsábítani az RTS kedvelőket, amelyről most egy új videót is láthatunk.
A Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar forradalmi hangvezérlésével próbálja meg elcsábítani az RTS kedvelőket, amelyről most egy új videót is láthatunk.


A legtöbb stratégiai játék manapság egy kaptafára épül, ám az Ubisoft által fejlesztett EndWar más lesz. A harcmezőn a szavaink segítségével irányíthatjuk az egységeket, hogy minél könnyebben legyőzzük ellenfeleinket. A hangvezérlés remek mókának tűnik, reméljük valóban ilyen nagyszerű játékot kapunk majd a megjelenés napján, ami valamikor az év végén esedékes.
15.
15.
peterpal7
Most ez jön PC-re vagy nem?
14.
14.
Glek
LOL... írtam oroszul, de nem tetszett a motornak. :D Pedig a fórumba lehet írni.
13.
13.
Glek
. . :D

Nagyon állat amúgy! Már nagyon várom! ^^ Úgy látom elég jó lehetőségeink vannak. Pl a támadás. Az azért egy összetettebb parancs. :)
12.
12.
Guppi
Az de kemény lenne ha lehetne oroszúl is vezényleni. biztos kipróbálnám :)
11.
11.
Fight!
10.
10.
elite_hun
Milyen lenne már ha fél órája ott üvöltözöl és nem engedelmeskedik a katona erre azt üvöltöd hogy Fuck...

...mire a katona Beyond Possibility (nem lehetséges)XDXDXDXDXDXD
9.
9.
Kocsis92
Szerintem jónak néz ki. meg most mondjuk olyanokat könnyű megtanulni hogy open fire, cover meg ilyenek, max el kell kezdeni úgy,h 2 órát leülsz és magolsz:D am tekintve az ilyen orosz malőröket meg ezeket, gondolom lesz egy olyan program, amivel mondjuk fel tudod venni, hogy ami azt jelenti open fire, az nálad azt jelentse dáádáá:D
8.
8.
Vincenzo
Szerintem nem egy nagy cucc angolul irányítani ezt a játékot...az ubi meg biztos vagyok benne h nem pont a magyarokra fog gondolni amikor a hangvezérlést készítikXD

8: nem mind1 hogy a kintiek mit hisznek?:D...ne velük foglalkozzXD

ya és open fire!!!!!!
7.
7.
Metal fiú
EndWar jó game lesz szép minden benne
6.
6.
Gula
szerintem ez majd felhergeli a népet (az angolokat is) mert lehet nem lessz mind1 hogy támadás-t vagy roham-ot mondassz vagy akármilyen két rokon értelmű szót, mert lehet hogy a játék csak az egyiket tudja majd felismerni, és ez sztem elég idegesítő lenne
5.
5.
peterpal7
Vagy a magyar kézikönyvben le lesznek fordítva a parancsok. :) (meg le lenne írva kiejtés szerint is, ték áff dö tank! :D)
4.
4.
peterpal7
Vagy be lehetne állítani. Lenne olyan beállítási rész ahol rá tudnánk mondani mi magyarul.
3.
3.
Guppi
Szerintem nagyon "alap" szavakat kell csak használnod.
2.
2.
Ghost
Meg kell tanulni angolul. Ez egy pont megfelelő játék lesz arra, hogy a kevésbé angolul tudók és megtanulják a nyelvet, mert rá lesznek "kényszerítve".
1.
1.
kenny22
Ez nem hangzik valami jól... mi lesz a nem angol játékosokkal? de ha megcsinálják még 3 nyelvre az sem megoldás... végülis ha jó a az irányítás akkor mind 1...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...