E3 2008: Jöhet a merevlemezes PSP?

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony konferenciáján bejelentett filmletöltési szolgáltatás, illetve a videók PSP-n való lejátszása kapcsán akaratlanul is előtör belőlünk a kérdés: min fogjuk őket tárolni?
A Sony konferenciáján bejelentett filmletöltési szolgáltatás, illetve a videók PSP-n való lejátszása kapcsán akaratlanul is előtör belőlünk a kérdés: min fogjuk őket tárolni?

Jack Tretton, a Sony amerikai elnöke is ezen gondolkodott: elmondása szerint már megfordult a cég fejében, hogy előrukkolnak egy merevlemezes PSP-vel, hiszen a memóriakártyák által kínált szabad tárhely igen szűkös a nagyfelbontású filmek számára. Az új szolgáltatás szerint a filmeket megvásárolhatjuk az interneten keresztül, letölthetjük a PlayStation 3-ra, majd átpakolhatjuk a PSP memóriakártyájára, hogy akár utazás közben is megnézhessük kedvenceinket - így érthető, hogy egy idő után körülményessé válik a memóriakártyák állandó cseréje, vásárlása. Tretton elmondta továbbá, hogy szerinte rossz hatással lesz az új fícsör az UMD jövőjére - lefordítva ez körülbelül annyit tesz, hogy sikerült megölni a parányi lemezen tárolt filmek piacát.
7.
7.
Juarez92
Sztem aki filmet akar nézni útközben annak tökéletesen megfelel a hordozható DVD lejátszó csak beteszed DVD-t és már viszi is. Nem kell se memóriakártya se merevlemez és ugyanúgy szép képet add.

(a PSP-nek nem a filmjátszás a fő profilja).
6.
6.
Avium
@1: PSP-n standard felbontasban a ponyvaregeny (ami nem egy rovid film spec) 1.5GB-t foglal. tehat kb 1ora az 500 mega korul jon ki. persze lehet a filmeket alacsonyabb ill magasabb felbontasra is konvertalni. magasabbra folosleges, a standard felbontas tokeletesen nezett ki a psp kepernyojen
5.
5.
lac15
sztem meg semmit nem vesztünk ha kiadnak egy merevlemezes megoldást

ha nem kell nem veszed meg, sztem lesz pár ember aki szerint hasznos lesz, pl sztem is

van olyan aksi is psp-hez ami folyamatos használat mellet kibir 8órát az meg bőven elég
4.
4.
Fight!
1.

Nah jah a box is csak 10 rongyal drágább.... Én sem hizsek ebben a merevlemezes dologban... de hát evvan....
3.
3.
ATi0021
Merevlemezes PSP? Én nem nagyon hiszek benne. Szerintem, ha valaki nem warezol akkor 8GB se olyan kevés. Az meg a másik minek ilyen kicsi képernyőre 1080ps videó? Ahogy látom egyre biztosabb, hogy lesz PSP-3000.
2.
2.
westZsolt
passz, nem nagyon izgat NO PSP NO COMENT
1.
1.
metafenomÉN
Már magában a nokia N91 ben is 8Gb tárólható Csak két kérdés marad fen

1 mennyibe fog kerülni? Már egy PSP árán vehetnék egy Boxot :)

2 Hogy bírja ezt az aku??? PSP vel ez volt mindigis az egyetlen probléma.



Egyébként átkonvertálva a filmet hogy PSP-t maxon kihasználja nem nagyon lehet több pár száz megánál nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...