Friss FIFA 09 képek a galériában

Link másolása
Új képek érkeztek a FIFA idei részéből, és nem mondhatni, hogy csúnyák. Az Electronic Arts grafikai javulást ígért, úgy látszik, betartja a szavát.
Új képek érkeztek a FIFA idei részéből, és nem mondhatni, hogy csúnyák. Az Electronic Arts grafikai javulást ígért, úgy látszik, betartja a szavát.

Ugrás a galériához

A játékban összesen 250 javítást végeztek az utolsó rész óta, nyilatkozta David Rutter, a játék producere. Legfőképpen a fizikán javítottak a srácok, és a grafika nagyszerűsége ellenére arra a legbüszkébbek. A FIFA 09 Xbox 360-ra, PC-re, PS3-ra, PS2-re, Nintendo DS-re, Wii-re és PSP-re készül, megjelenése az Unióban október 3-án várható.
30.
30.
KG155151
azért lett ien szép a grafika,mert szép meg kell hagyuk bárki bármit mond a 08 hoz képes ez hatalmas fejlődés,na mind1 azért lett szép mert most az Electronic Arts nak csak 2 játékra kell figyelni pc re az NHL és a FIFA igy több iedejük van a fejlesztésre,azért az nba t sajnálom :S hogy nem adták ki.
29.
29.
Hunszi
ahogy latom nagyon a grafika kivul mas nem valtozik (jatekos nev tablak, eredmenyjelzo) de sebaj igy is jo lesz :)
28.
28.
Aramisz93
Egérrel alövéseket tudod írányitani majd. Nem értem. Egérrel nem lehet hirtelen gyors mozdulatokat csinálni? Már hogyne lehetne. :)
27.
27.
crytek
Betartja a szvát lol ps2-es grafnak elmegy.

Szánalom kb no mindegy ugysem érdekelnek a fifák évek óta ugyanazt adják ki.
26.
26.
Metal fiú
24.
24.
NikoBellic
ez még csak az ALPHA VERZIÓ szoval a teljes sokkal szebb lesz!



Mit der uns vorliegenden Alpha-Version von FIFA 09 fertigten wir für Sie einige Screenshots an, um zu zeigen, wie EA Sports die Grafik für die PC-Version verbesserte.

23.
23.
terenceHill
a játékosok jobban néznek ki, mint pes 2008ban, de a játék élmény szerintem, nem fog a közelébe sem érni. Egérrel meg hülyeség. Hogy csinálsz gyorsan megfelelő mozdulatokat jó irányba? Azzal maximum jól helyezkedett távoli pontokat tudsz pontosan megadni, de játszani hülyeség vele. Csak irányítóval lehet jól játszani. Esetleg valaki őrült, aki megtanult gombbal, mert nincs pénze irányítóra. Pc-n is működik az XBOX360 irányító, meg a többi is.
22.
22.
Tomie7
Amúgy ha ilyen lesz PC-n az fasza lesz ,de ha nem ,akkor maradok a PES-nél. :D :P
20.
20.
Tomie7
Szerintetek ez PC ??? Mer szerintem ez nem :P
19.
19.
Dcrysis02
Nemtudtam hogy Dx10-es támogatása lesz.Azt akarod hogy már a focis játék is akadozzon?És nem hiszem hogy máson szebb lenne,szerintem tök ugyanúgy néz ki mindegyik.
18.
18.
gorgo2
Szerintem a nexgen-es gépeknél még ennélis szebblesz a grafika,mertmár néztem külföldi oldalakon a ps3 és x360 képeket..
17.
17.
Kudi79
Nem tudom gyerekek, de ha ilyen lesz a grafika akkor ez szánalmas. 2008 ban azért DX10-es grafikának kicsit jobbnak kellene hogy legyen. Remélem ez csak valamelyik fos konzolnak a grafikája. Ha megszűnne az E.T ujjú játékos (felül a középső kép), és a pólók ujjából kimaradna a PVC-cső ( felüll a jobb szélső kép) ,akkor talán jó lesz a minősége.
16.
16.
hunlord
13: Az egeres vezérlés csak bónusz, lehet a jól bevált billentyűzetet is használni.
15.
15.
torolaci
nekem nem tűnik sokkal szebbnek. lehet mozgás közbe szebb :S
14.
14.
vgabesz93
Egy próbát majd megér az az állítólagos új fizika, de van egy olyan érzésem hogy ebben az évben is maradok a PES-nél.
13.
13.
Dcrysis02
14:Őőő az fura lenne ha ez az alpha verzió lenne mert már csak 2 hónap van a megjelenésig.Kicsit,késnének akkor szerintem.
12.
12.
NikoBellic
ez még az alpha verzió azért néz ki úgy ahogy! a teljes szebb lesz jobb(?) lesz
11.
11.
huszti
állítólag új irányítás is lesz, kizárlóag pc-re. Valami egeres megoldás :S
10.
10.
hunlord
9: az ütközéseket egészen jól sikerült megcsinálniuk, élethűre sikeredtek!

6: hát most legalább van valami célzás arra, hogy az a zöld izé a pályán fű akar lenni... xD
9.
9.
Dcrysis02
5:képek sarkában ott lapul a válasz ;) Pcgames.de

8.
8.
NikoBellic
#8: ha nem tetszik minek kell írni? kár hogy itt nincs lámométer, amúgy szép lesz a játék már csak a mozgásokon kell javítani mert azok megint eléggé robotosak lesznek
6.
6.
Bins
A kinézettel már alig van baj.. Leszámítva azt hogy a fű megint úgy néz ki mint valami sáros zöld szőnyeg.. Rem a mozdulatok emberibbek lesznek mint az előző részekben.. joleszez..
6.
6.
young buck
Remélem nem cseszik el!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...