Saints Row 2 képek és infók

Link másolása
Hat új, nagyfelbontású kép érkezett a GTA trónját magáénak követelő Saints Row 2-ből, amelyeken legfőképp a játék szereplőit láthatjuk.
Hat új, nagyfelbontású kép érkezett a GTA trónját magáénak követelő Saints Row 2-ből, amelyeken legfőképp a játék szereplőit láthatjuk.

Ugrás a galériához

Az idén október 17-én érkező Saints Row 2-ben az előző játék főhőse visszavág konkurenseinek, akik miatt 5 éven keresztül kómában feküdt. A készitők szerint még nagyobb választékkal lehet majd a karakterünket összerakni és az előző résszel ellentétben, itt női karaktert is készíthetünk. A játékos még a saját házát is izlése szerint alakithatja, három kategóriából választva: olcsó, elegáns és ultramodern. A bandánkat is kedvünk szerint alakithatjuk, kiválaszthatjuk saját graffitinket, milyen kocsival járjanak a bandatagok és igy tovább. Gyüjtői változat is lesz a játékból amely a következőkez fogja tartalmazni: az alapjáték, egy vasdoboz, exkluziv poszter, művészi kiskönyv, egy vas pénzfogót és egy golyó formájú 512 megabájtos USB drive-ot, amin képkimélők és videók vannak.
26.
26.
Aramisz93
#27: Ja bobby nyugi, mert megint el leszel tiltva akommenteléstől.
24.
24.
Metal fiú
23.
23.
Aramisz93
#22: Azért az túlzás, hogy nem tudsz mit csinálni, csak a sok birkának (senki se vegye magára) nincs kedve megcsinálni a mellékküldetéseket, vagy rejtett tárgyak után kutatni.
21.
21.
mgsboy
22: teljesen igazad van!
20.
20.
webadam
Hát a GTA 4 sokak szemében leszerepelt mert ahogy végigvitted nem tudsz mit csinálni unalmas lesz az egész.Én azt mondom hogy hajrá Saint's Row,nekem nagyon tetszett az első rész is,szerintem behozza a GTA szintjét.
19.
19.
Metal fiú
18.
18.
orange
A Saint Row egy hitvány kis másolat! Elég gyenge próbálkozásai voltak eddig, hááát szerintem a nyumába se érhet a GTAIV-nek! De... Még a San Andreas-nak sem, talán a grafó amit fel tud mutatni, de... Egy a lényeg egy kupac kaki! Amugy is ha most megjelenik majd a GTAIV PC-re (jeah) biztos hogy azt fogom megvenni!



Már gyüjtök is rá
17.
17.
Aramisz93
#10 : IGen szóval a Saints Row 2, egy felújított GTA San Andreas. Ott is lehetett tuningolni, öltöztetni, bandaháborúk is voltak. És persze plusz még pár újdonság. Ez lesz a Saints ROw 2. Rossz nem lehet.
16.
16.
watto
7: fogyatékos olyan karaktert csinálsz magadnak amilyet akarsz
15.
15.
Doc.
14.
14.
Aramisz93
#13: Ja ő bobby. Csak ő tudja leirni ugyanazt 10 féle képpen.
12.
12.
Aramisz93
#9: Az a baj bobby, hogy te fanatikus Saints Row fanvagy, ergo kissé elfogult.

11.
11.
Giga0509
9:igaz h a gta 4ben a kocsiknál a realitásra törekedtek de azért néha már idegesítő hiába nyomod jobbra a kurzort nem kanyarodik az a kib*szott kocsi...1ébként yó game :D



a rablást meg kár h kihagyták gta 4-ből mert azt még a vice city-ben is lehetett...uganúgy mint Sr-ban rátartod a stukkert és kipakolja a pénzt (vagy megnyomja a riasztót :)).
10.
10.
mgsboy
8: igen, mozgásban is! meg amugy a gta4 meg abban isjobb hogy valóságosabb, szebb és részletesebb a rbbanása... de a saints row ehelyett tunigolható autókat, berendezhetö lakást, bandaháborút ad... ja és a gta4ben nem volt bandaháború... voltak bandák de nem volt nagy szerepük... vagyis voltak, ha belekötöttél akkor lehetett velük csatázni, de nem volt csapattársad, nem voltak felosztott területek amikért harcolsz, ami a saints row 2ben lesz, ugyanugy mint az 1ben is volt.... ja és lehetett haverokat hivni küldetésekre, lehetett bandákkal járogatni, és bandaháboruzni a saints row 1ben! szóval nem szabad összehasonlitani a 2-t... monddtam már: egyikben ez, márikban aza jobb!
9.
9.
mgsboy
2: nem lesz jobb mint a gta4! hanem ugyanolyan joo! memondom miért: ebben a játékban lehet olyat csinálni amit a gta4ben nem... pl: házat berendezni, kocsikat tuningolni, saját embert létrehozni, szép videók vannak benne ami izgalmas, lehet majd roncsderbizni, ugy láttam a videóban hogy ketrecharcozni, bandaháborúk lesznek stb.

DE! a gta4 is nagyon joo, csak ott a realitásra törekedtek... hogy élethübb legyen.... meg a kocsik irányitása is jobb a gta4ben, a sr2ben meg olyan lesz gondolom mint az elözö részében... arcade-os...

szóval mind a 2 különbözik egymástól... ja és még a saints row 1ben lehetett boltokat raboolni... rávezeted a pisztolyt az eladóra és odamegy a széfhez kinyitni... meg lesznek benne olyan fegyverek mint a sokkoló, sokkoló pisztoly, golyószóró, stb.



tehát mind a 2 különbözik egymástól... egyikben ez, másikban az a jobb... tehát nem szabad összehasonlitani... de nekem a gta4nek is megvan a speciális változata, imádom is a játékot, de a nála több lehetöséggel kináló, de nem valóságosan megvalósitott saints row 2 nek is a polcon a helye... a special editionnak!!!
8.
8.
Dcrysis02
Nézzétek meg az új trailert a GT-n,abból vannak a képek.Szerintem nem lesz rossz kinézetű.Mozgásban is látni kell ;)
7.
7.
huszti
áh...ez a grafika tényleg ronda...meg mi ez a superhős-féle agyontetovált faszi?
6.
6.
Vincenzo
Hát a GTA IVhez képest kicsit csúnyácska...szerintem esélytelen, hogy megveri. Viszont az a golyó formájú pendrive kellene:P
5.
5.
Giga0509
Sztem yól néz ki az 1hez képest...kockaseggű csajok voltak benne :D
3.
3.
Giga0509
Fasza lesz h mindent én választhatok :D
2.
2.
felegyi
Most hogy így nézem lehet belőle valami. De sztem nem lesz jobb mint a GTA IV.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...