Jobb lesz a PS3-as Alone in the Dark?

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az Alone in the Dark már megjelent PC-re, PS2-re, X360-ra és Wii-re, meg is kapta a keményt kritikákat a legtöbb oldaltól. Talán a PS3-as verzió jobb lesz?
Az Alone in the Dark már megjelent PC-re, PS2-re, X360-ra és Wii-re, meg is kapta a keményt kritikákat a legtöbb oldaltól. Talán a PS3-as verzió jobb lesz?


Sokan csalódtak a túlélő horrorok régi-új tagjának legújabb próbálkozásában, az Atari meg is kapta a kemény kritikákat. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy van még remény a cég számára, hogy egy megfelelő minőségű verzióval előálljanak, ugyanis a Playstation 3-ra készülő változat november 21-én fog megjelenni. Egyes források szerint a fejlesztők azon fáradoznak, hogy az eddig felmerült hibákat kijavítsák, valamint változtatni kívánnak a játékmeneten is. Reméljük, hogy nem csak üres beszéd, hanem tényleg lesz változás, mert ha marad ilyen a Sony konzoljára készülő változat, akkor nagyon sokan csalódni fognak a játékban, ismét.
19.
19.
Yagami Light
Nekem PS2-n igazából csak a karakterek arcai szúrtak szemet, amilyen trehányan megcsinálták. A főhősé még valahogy elmegy, de a többié siralmas. Ráadásul még a beszélgetős jeleneteknél szépen közelről mutatják.

Ami még fura volt a játékban, hogy az R3-as gombbal pislogni lehet. Basszus ez nevetséges a pislogás elég alapvető dolog ahhoz nem kell valami sok tudatosság, sőt leginkább ösztönös. Nekem nem jött be a játék amúgy sem, mert szerintem túl van bonyolítva az irányítása.
18.
18.
Pain
Hát biztos hogy kicseszés lenne. És az is lesz, nagyon remélem! De csak azért mert ps2n elég gagyi volt a játék örülnék neki, ha javulna és megérné beszereznem ps3ra is. Amugy mondj már olyan játékot ami multiplatform és X360on jobb? Nincs mivel a multiplatform játékok a két gépen tök egyformák!!!!! Csak nyisd ki a csipás szemedet és ne fikázd a gépet.
17.
17.
Dentis 360
Azért az jó nagy kiperecelés lenne a PC-sekkel meg az X360-okkal szemben,hogy PS3-ra meg egy tök tuti kis játék érkezik,ami már az említett két platformon hamarabb tiszteletét tette.
16.
16.
Aramisz93
#18: Te nem láttál semmit, mert szerintem burokban születtél XD
14.
14.
Gamu92
Láttam már eleget ahhoz, hogy tudjam: A multiplatform gamek mindig rosszabbak PS3-on.
13.
13.
mataj
Ugy látszik van aki még nem látott ps3as gémet,akkor minek irogat hülyeségeket?
12.
12.
westZsolt
de szarok vagytok :S Nem kezdek el vitatkozni hűlyékkel -.-' (13,14)
10.
10.
Gamu92
Ugyanolyan lesz a PS3-as, mint a többire, csak talán még szarabb is ;)

Erre a gépre nem tudnak jó multiplatformot kiadni.
9.
9.
Metal fiú
hát nem mulitu miatt van hiba szerintem !
8.
8.
Metal fiú
7.
7.
Kocsis92
5.: hát nem hallottál még a pacmanről?:D am én már régóta tervezem hogy kipróbálom a AITD-t de az a köcsög haverom sose adja kölcsön:'(:'(:D:D
6.
6.
Aramisz93
Hát akkor lesz dolguk, ha ki akarják javítani a hibákat. Nem ártana kezelhetővé tenni az inventoryt. És kicsit változtatni a játékmeneten, hogy ne legyen pyromán. Mert csak a tűz. Tűz tűz tűz.
5.
5.
westZsolt
ha van eszűk akkor nem kamu, sztem jobb lessz
4.
4.
Vikitiki
szerintem kamu az egész marad ugy ahogy van

:)
3.
3.
Metal fiú
én nem is játcotam vele Pc re de remélem Ps 3 tudni fogok :D
2.
2.
Giga0509
Én nem,mert hát Atari...
1.
1.
felegyi
Még szép hogy javítanak rajta! Csodálkoznék ha így adnák ki a PS-verziót is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...