Tom Clancys: EndWar - mozgásban a hadsereg

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 3.
  • Videó
Link másolása
Négy új videó jelent meg a Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar kapcsán, amely a modern hadszíntérre enged betekintést az RTS-t kedvelő játékosoknak.
Négy új videó jelent meg a Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar kapcsán, amely a modern hadszíntérre enged betekintést az RTS-t kedvelő játékosoknak.


A stratégiai játékok szerelmesei új módon vezérelhetik a csatát, mégpedig hanggal. A legújabb Tom Clancy játékban nem csak a kontroller vagy a billentyűzet lesz majd a segítségünkre, így remek csatákra számíthatunk. A játék megjelenése november 7-én várható PS3-ra, X360-ra, PSP-re és DS-re, a PC-s verzió pedig 2009 elején várható.





9.
9.
ACDC 4ever
mostanában nem jennek meg ilyen jó kis valós idejű stratégiák mint pl empire earth stílusúra gondolok hogy van vagy 15-16 korszak(csak jobb grafikával)???????
7.
7.
metafenomÉN
6# Hát azért azt sejtettük hogy nem beszéd megértő csak beszéd felismerő szoft van benne, szvsz ez így is nagyon kemény tech. remélem jó lesz.
6.
6.
FNorberto
Előre megírt parancsok lesznek,és azokat lehet valamilyen szinten variálni.Az egyik video alatt a csávó olyan parancsot ad hogy "unit five,attack hostile 5".Szal ilyenekre kell gondolni.
4.
4.
peterpal7
3: Da da... :) Az lenne jó ha mi mondhatnánk rá a parancsokat.
4.
4.
peterpal7
Vagyis a beállításoknál.
3.
3.
Aramisz93
Akkor most aki orosz...és az oroszokkal játszik...azt kell mondania hogy " Go Go! " ? :S
2.
2.
metafenomÉN
1# Ja ja várom már én is még kapitányi széket is veszek a játékhoz :D

de az hozzá tartozik a dologhz hogy csak angolul megy a móka és hogy az SZTE kognitív nyelvi szkijai is kíváncsiak a játékra mert a hang vezérelt tech még igen csak sok gyermek betegséggel küzd.

1.
1.
ferrari123
Hanggal irányítom a csapatot? Ez komoly!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...