Két hét múlva bemutatkozik az új KotOR?

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 7.
  • Pletyka
Link másolása
Ezerféle pletykát hallottunk már a Star Wars: Knights of the Old Republic folytatásával kapcsolatban: kis szerencsével két hét múlva befejeződhetnek a találgatások.
Ezerféle pletykát hallottunk már a Star Wars: Knights of the Old Republic folytatásával kapcsolatban: kis szerencsével két hét múlva befejeződhetnek a találgatások.



Lesz harmadik rész, de MMORPG-nek készül? Netán külön lesz harmadik rész és külön készítenek egy online játszható változatot? Tényleg sok volt a kavarás az elmúlt időben a zseniális szerepjáték új részével kapcsolatban, viszont ha minden jól megy, október 21-én végre fény derülhet, hogy min ügyködik a BioWare a LucasArts megbízásából. Amerikai kollégáinkat sajtóbulira hívták meg, ahol közös bejelentésre készül a két cég. "The wait is over..." - állt a meghívón, és minden bizonnyal nem fogunk csalódni.
16.
16.
Giga0509
#15: lol ember...kicsit le vagy maradva...



1. Azt már 1 ideje bejelentették

2. 2008.10.07 ekkor került ki ez a hír...
15.
15.
Rizsán
ez már nem kotor lezs HANEM STAR WARS THE OLD REPUBLIC
14.
14.
kotor1996
Hé már 2009 van!!!

2008.okt.21. rég elmúlt akkor miért nincs semmi hír a játékról???
12.
12.
laca009
11.
11.
dareal
11 azért egy online modot ne hasonlíts össze egy mmo-val, más.

személy szerint, hiába cool, über, faint egy single játék, egy idő után már nem köt le. igaz, a legtöbb mmo szintén nem köt le, ráadásul a legtöbb az 1 kaptafa. ellenben pl a star wars galaxies-al több mint 4 éve játszom, persze kevésbbé köt le mint 4 éve, de azért még mindig leülök elé, hosszú hosszú órákra. eddig 1 single játék sem húzta ennyi ideig (max a repszimek, abból is csak 2, azok is már csak online :))
10.
10.
Tomie7
8: Amivel én is játszok pl: GTA SA online asszem. :D KÖSZ!

Hát ha ezt jelenti ,akkor én se szeretném hogy ilyen legyen! :(
9.
9.
cemi
Bár örülnék egy harmadik kotornak, de az lenne a faxa ha olyanok lennének benne a csaták mint TFU-ban-ben, igy a csaták is látványosak lennének, de a bioware fiuk alkottak és fognak is még.

Ha nem csak internetes lenne annak örülnék, valahogy a netes játék nem játszik nálam nagy szerepet
8.
8.
dareal
7 massively multiplayer online



pl wow, swg, aoc, war ésatöbbi
7.
7.
Tomie7
Na végre valami a KotOR új részéről! :D

Megkérdezhetem mi az az MMO?
6.
6.
dareal
ja, az oldalon számtalan concept art is található, az első az 2003-as.
5.
5.
dareal
az oldalunkon fent van az esemény egyik mini plakátja:

http://theoldrepublic.hu/e107_plugins/autogallery/Gallery/3.SWTOR%20Pics/The_Wait_is_Over.jpg


1: mmo mmo mmo :)



ha minden igaz, a 3 ettől független, készül (pletyi alapján az mmo után 1 évvel jön, az mmo legvalószínűbb, hogy az előszereplős tv sorozattal indul (2009 vége, 2010 eleje))

ez nem is kotor, csak a kotor éra, az más kérdés, hogy a kotor az a "knights of the old republic", ez meg simán "the old republic".



egy érdekesség még:

LA versenyeztette a BioWare-t és a SOE-t, hogy ki vigye majd az új sw mmo címet. a soe-nek ez volt a "star wars sagas" projekt név (megbukott), a bioware féle mmo-nak meg a "star wars the old republic". (a star wars the old republic, ill a swtor nevet egy bioware alkalmazott, míg a star wars sagas nevet egy soe alkalmazott védte le, ezt bárki elolvashatja az amcsi szabadalmi hivatal oldalán, ehhez a link az alábbi linken megtalálható)

ezen infó egy volt soe fejlesztő tollából származik, illetve az internetnek köszönhetően állt össze. (tehát nem 100%, de talán ez fedi leginkább a valóságot)





2: vigyázz, mert ha minden jól megy, ez biza nem az a szokványos mmo lesz :) (több mint 15 éves (!!!) design munka, papíron már tesztelt rpg környezet, stb)



bővebb infókért -> http://theoldrepublic.hu
3.
3.
fojesz
Na meg aztán, ha MMO lesz én tuti nem játszom vele. Amúgy szeretnék. :)
3.
3.
drip
Nagyon remélem nem MMo a a top 3 ba ott van a Kotor s nem szeretném,hogy a 3 ik rész mmo legyen legyen megint egy külön álló zseniális storyval rendelkező RPG
2.
2.
Ghost
Túl sok MMO van a piacon, szerintem nem sok esélye lenne a legnagyobbak ellen. Ha viszont offline lesz, hasonlóan jó történettel, mint az első és második részben, akkor fantasztikus lesz.
1.
1.
K.G.
Mindenki mormolja magában: Csak ne MMO. Csak ne MMO. Csak ne MMO...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...