Half-Life 2: Episode Three Forever?

Link másolása
Gordon Freeman elég sok mindenen ment keresztül első kalandja óta, de ki hitte volna, hogy a végén lehet úgy végzi, mint öreg barátunk, Duke Nukem.
Gordon Freeman elég sok mindenen ment keresztül első kalandja óta, de ki hitte volna, hogy a végén lehet úgy végzi, mint öreg barátunk, Duke Nukem.

A Valve egyik munkatársa volt olyan kedves, és nyilatkozott a Half Life sorozat legújabb részének fejlesztési problémáiról. Következzen egy részlet a vele készített interjúból:

Mikor hallhatunk majd a harmadik epizódról legközelebb? A fejlesztési idő elég hosszúnak tűnik az első két részhez képest.
"Igen, mikor legközelebb Gordon bőrébe bújhattok, az egy kicsit odébb lesz mint, a Half-Life 2 vagy az utóbbi kettő rész kiadása."

Nem jelentitek be, vagy mutattok belőle valamit?
"Lehet, hogy az év végén teszünk egy bejelentést."

Mit gondolsz a részek közti időkülönbségről? Van előnye a hosszabb várakozási időnek?
"Azt hiszem a mi filozófiánk az volt, hogy közel hat évig fejlesztettük a Half-Life 2-t és több mint 40 millió dollárt fektettünk bele, arról nem is beszélve hogy a cég 80 százaléka egy jó darabig azon a játékon dolgozott. És az egyszerűen túl sok volt,s enki sem szeretné ezt megismételni.  A Half-Life 1 kevesebbe került, és vagy két évig tartott az elkészítése. A második rész hat évünkbe és sok pénzünkbe került, ha azt az ösvényt követnénk, a további fejlesztések még drágábbak és hosszabbak lennének. Amit mi szerettünk volna, az egy másik megoldás. Gyorsabban szerettük volna kiadni a játékokat, és nem szerettünk volna 40 vagy 50 millió dollárt kockáztatni, mert annál a pontnál már olyanok vagyunk hogy: Jézusom el kell adnunk 2 millió példányt vagy nekünk annyi..."

Tehát nagy esély van arra, hogy Gordon bátyó újabb megpróbáltatásai csak 2009 végén vagy még rosszabb 2010-ben folytatódnak, ha a Valve továbbra is ennyire elfoglalt lesz. Addig is adja át üdvözletünk Duke papának.
21.
21.
Dj Lyon
SZiasztok az episode two van hol van az a rész,ahol elénk ugrik egy hunter?



itt a videó róla,a legvégén van a videónak:



http://www.youtube.com/watch?v=n0l5N6Exjz0


Előre is thanks!
20.
20.
Guwrovsky
EP2 8-10 óra hosszú volt!

EP1 VOLT 5-6 óra, ami lássuk be, ez azért már tényleg rövid idő...

De hát ez mindig is így ment... a jó dolgokra várni kell
19.
19.
Feri006
hát basszátok meg ez kurva messze van!!! furcsa... 2 évet várhatunk másfél óra játékért. gg
18.
18.
de2jay
Én megmondom őszintén az 1 volt a legnagyobb durranás. A 2őt azzal rontották el, hogy mindenféle videó jött ki róla, és ahhoz képest túl lassan jött ki. Valamint a hangulata se adta vissza azt, amit a videók. Ugyan úgy, mint a Crysis. Ezzel túl magasra rakták a lécet.



Szvsz a motoron dolgoznak, meg a szerkesztője is elég elavult a mostani csúcsokhoz. (Crysis, Far2) És nem annyira egyszerű vele szerkeszteni.
17.
17.
demon68
9: nem volt rossz az ep2, de nem is volt olyan halflife-osan nagy szám mint a sima half-life vagy a 2. az ep1 viszont összecsapott volt szerintem.
16.
16.
[HUN]ter
én egy orange box 2-re várrok
15.
15.
Horvi14
Hát vazz azér remélem hamarabb kijön! Már alig várom én az Orange Box-ban találkoztam először a HL-el és már csodálom,hogy annyira istenítik! :) Ja és remélem hamar kész lesznek az episode 3-al! és: HEADCRABS 4EVER!! XD
14.
14.
NereusLaceee
Holy Shit! Hogy stílusosan Duke-ot idézzem.

Hét elején, nem hiába pedzegettük itt, hogy csak nem hallani róla semmit. Máris itt a kielégítő válasz:

"coming: "when it's done""

És a Duke-os hasonlítás nem is olyan rossz példa. Azzal sem volt semmi gond, amíg el nem kezdtek keverni. A Half Life is sajnos ezt a prímet vonszolja. Legyen 3? Ne legyen 3? Inkább Episode 3? Mégis 3? Új rész? Kiegészítő rész? ... pedig úgy tűnt, a forgató könyv már megvan.

12.
12.
Giga0509
:( pedig életem legjobb játéka volt a HL2 (és a 2 epizód)
11.
11.
laca009
ez most remélem jó hosszú epizód lesz mert a ob-ben lévö portált és az ep2-öt azt és 1/2 nap alatt végig toltam PÁRHUZAMOSSAN azért nem vok semmi mi :P jaj de jó jöhet duke megint jönnek a jó beszólások remélem:)
9.
9.
MetalLord
7: azért ne mond h az ep2 összecsapott volt... a maga 6 órájával is lazán felülmúl más teljes játékokat. sztem inkább arragondolnak, h inkább kevesebb idő alatt rövidebb játékot csinálnak, minthogy egy hosszú játékot 6 év alatt.
8.
8.
tmtke
Esetleg gyenge lábakon áll a toolchain?
7.
7.
demon68
olcsón csapjunk össze valamit, nem baj ha kevesen veszik. jó az új filozófia
6.
6.
Xabinho87
Azért az elég nagy luxus, hogy 2-2,5 évig készítenek egy epizódot. 4-5 óra játékmenetért ennyit várni. Szerintem jobban járnának ha a 3at kezdenék fejleszteni.
5.
5.
FeroxX
hát jah a Half Life sorozat mindenképp ott van a világ TOP 10 legjobb játékában !
4.
4.
MetalLord
húúú jöjjön csak, nagyon várom már a story befejezését. annyira jó a HL2 sorozat, hogy én személy szerint meg engedem a Valve-nek, hogy kicsit később adják ki az ep3-at. annyira passzol az egész játék minden vonásában, hogy sztem nagyon kevés játék képes csak lepipálni :)
3.
3.
Kyuubi
Remélem már 2009-ben jön.
2.
2.
Textmanus
Csupán arról van szó, hogy a Left 4 Dead-en dolgoznak, úgyhogy max koncepciókat tudhatunk biztosnak a játékról. De szerintem novembertől beindul a fejlesztés és amint láttszik, valami bejelentik a dolgot. :)
1.
1.
tjames
HL széri amai napig az egyik legjobb játék. Szal csak jöjjön!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...