EndWar - papagájok harc közben

Link másolása
A minap egy vicces Tom Clancy's EndWar videó látott napvilágot, mely a játék hangvezérlésének egyszerűségét hivatott bemutatni.
A minap egy vicces Tom Clancy's EndWar videó látott napvilágot, mely a játék hangvezérlésének egyszerűségét hivatott bemutatni.



Sok hozzáfűznivalónk nincsen: a játék november 7-én érkezik Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, PC-re, Nintendo DS-re és PSP-re.
8.
8.
Levi88
Ez denagy!:D Bár a játék engem is hidegen hagy,mint általában az RTS-ek de ez nagyonnagy!Lehet,hogy lesz egy limitált kiadás a játéknak amihez adnak egy papagájt!XD
7.
7.
tjames
Akár tetszik maga ajáték, akár nem, azt el kell ismerni hogy ez az új, innovatív hangirányítás egy új korszek kezdete lehet. Nagyon jó! Ez kétségtelen!
6.
6.
maxxtro
első Tom Clancy's-s game ami engem hidegen hagy,vegas sorozat után egy ilyen szart csinálni ... jézus...



akinek tetszik annak jo játékot ! :)
5.
5.
Vincenzo
Ez marha nagyXD...Nekem is kell egy ilyen papagáj, mert akkor lenne kivel coopban tolniXD
4.
4.
tjames
ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
3.
3.
Clayman
Óriási lenne, ha jönnék haza, és azt látnám hogy a papagájom ül a monitor előtt, a képernyőn meg a the end felirat lenne:D
2.
2.
Glek
2: Hasonló érzelmekkel. :D Ez oltári, muszáj beszereznem egy fülest. :)
1.
1.
Gael
ez azert eleg jol tukrozi,hogy mennyire lett jo a hangvezerles turese.Nem semmi,megha a jatek kicsit sem erdekel.Azert remelem egyre tobb jatekban lesz beepitve ez a rendszer,es esetleg visszaternek a hardcore csapatalapu jatekok,hangvezerlessel.Az lenne a moka.Egy jo kis Ghost Recon,hanggal iranyithato tarsakkal,osszefut a nyal a szamban:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...