Tomb Raider: Underworld - újabb kedvcsináló

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 15.
  • Videó
Link másolása
A Crystal Dynamics műhelyében készülő Tomb Raider: Underworld kapcsán újabb videó érkezett, amelyben ízelítőt kapunk Lara Croft ígéretes kalandjából.
A Crystal Dynamics műhelyében készülő Tomb Raider: Underworld kapcsán újabb videó érkezett, amelyben ízelítőt kapunk Lara Croft ígéretes kalandjából.


A Tomb Raider: Legend sikeresen visszajuttatta a sorozatot abba a stílusba, amelyben megszületett, visszajuttatta az igazi kalandjátékok kategóriájába, s nem lesz ez másként az Underwolrd alcímet viselő rész esetében sem. Lara Croftra minden eddiginél keményebb kihívások várnak, valamint a rajongóknak is eddig még sohasem látott Tomb Raider látványban lesz része. A megjelenés november 21-én várható PC-re, PS2-re, PS3-ra, X360-ra, DS-re és nem utolsó sorban Wii-re.
17.
17.
evelin8536
#10: hát ez igen Vistaboy egyet értek veled a tomb raider anniversaryban a kentaúroknál egyépként túl jutottál a kentúros részen? mert én nem ezen kéne segíteni hogy ott mit kel csinálni vagy is értem a lényegét hogy elkel venni tölük a pajzsot azt kővédermezteni de nem tudom hogy vegyem el tölle a pajzsot? tudnátok segíteni?
16.
16.
evelin8536
#8: d15a5t3r: te át vited a tomb raider anniversaryt ? mert én elakadtam tudnál segítenni
15.
15.
evelin8536
#6: ironwill bár én nem a tomb raider legend el kezdtem hanem a tomb raider 2 vel úgy hogy de azt else kezdtem még az első pályát se tudtam átt vinni. de az első tomb raider amit át vitem az a tomb raider 4 the last revelation.
13.
13.
kei
Remélem, az a végén ott nem Cthulhu akar lenni. Nagyon kevés filmnek/játéknak sikerült jól kijönni abból, amikor hozzányúltak egy ilyen klasszikushoz. Persze az is lehet, hogy "csak" egy polipszörny.
12.
12.
Optimus Prime
Én is úgy vagyok, mint ionwill. Anno én is próbálta a demókat, de soknak már az elején elakadtam. Így egy esetleges full verzió megvételével már nem is próbálkoztam, főleg az árak miatt is. A 6-nak sajnos nem volt demója, a videók alapján jónak tűnt. Nekem is a Legend jött be. Ott rendes volt végre az irányítás, szép a grafika és jól megírt párbeszédek. Meg nem túl idegtépő puzzlek - arra ott van nekem a Porject Eden. Az Anniversay is tetszik bár még csak demó formájában próbáltam. Az Underwolrd se tűnik rossznak a demó alapján, de nekem hiányzik Zip és Alister a vonal túlsó végéről. Lara csak a pálya elején beszél velük.

A videó jól sikerült. Jól láttam, hogy feltűnik Amanda is? És szárnyakkal?
11.
11.
Giga0509
Hát ez a videó odab*sz :D nagyon yó game lesz.Anno még ps1-en játszottam vmi tomb raiderrel volt 1 udvar és 1 inas aki mindig mászkált 1 tálcával a kezében :D
10.
10.
Vistaboy
Eddig minden TR részt végigvittem - egyedül a Lost Artefact-ot nem -, szóval ezt is alig várom már.



A mostani részek végre tükrözik azt a színvonalat, amilyen a játék még az indulásakor volt anno. Igaz, mostanában elég érdekesen oldják meg a játékmenetet. A logikai és ügyességi feladatok nem nehezek - aki a sorozatot az elejétől kezdve játssza, annak néhol túl könnyűek is -, de ezek a Gamepadot igénylő furmányos vetődések és fejlövések Bullet-Time módban nehezen gyakorolhatók be sima billentyűzettel játszva. Utána már oké, ha rájöttél a trükkre, de addig meg tud szívatni a dolog - lásd az Anniversary-ban a Kentauros részt.
9.
9.
vergil
egész jópofa játéknak tűnik
8.
8.
d15a5t3r
Valahol igazad van Ironwill, mert anno, havernál láttam PS1-en az egyik TR-t, de nem igazán hatott meg. Aztán megnéztem az Underworld demóját és hoppá, megtetszett! (Nem csak a grafika miatt!) Azóta végigvittem a Legendet, most kezdem az Anniversary-t és nagyon bejött! A Legend-del pont az volt a cél, hogy megtartsák a régi fanokat és újakat "verbuváljanak"
7.
7.
DJ.Olasz
6.
6.
ironwill
Én a a Legend előtt, a Tombra több részével (a demójukkal) is próbálkoztam, de annyira gyengének találtam (ne sértődjön meg senki), hogy jó messzire elkerültem. Aztán a játék olyan szintre ért, hogy a "vér" Tombra fanok is kezdték temetni!



Ezek után jött a Legend és tarolt! Szerintem sokan vannak így vele, akiknek a Tomb Raider igazából a Legend-del kezdődött!



Nem mondom, mert biztos a régebbiekben is volt valami ami meg fogta az embert (pl. a kirakós, logikai feladványok), de sok embert (köztük engem) nagyon idegesített a borzalmas kamera nézet (és nem utolsó sorban, hogy részről-részre Lara-nak a melle nőtt az IQ-ja csökkent).



Igazából a a Legend-del került méltó helyére a Tombra, köszönhetően a crystal dinamics-nak. A legend gépigénye: P3.. nem is folytatom. És mégis hihetetlen gyönyörű grafikával rendelkezik.



És erre rátettek még egy lapáttal.. huhh :) kéj..

Szóval én bizakodva várom a folytatásokat, jó kezekbe került.



Mára elég is volt ennyi.. :)

Összehúzom magam a sarokba.. XD



üdv
5.
5.
Menyus911
na meglássuk, ha csak félig lesz olyan jo mint az elozo már nyertunk!!
4.
4.
Nador
3.
3.
Newil
Na ez a videó meghozta hozzá a kedvem...jól sikerült összevagdosni.
1.
1.
driftking15
Azta büdös.Leállt a lélegzetem :Dnagyon gyorsanm gépet kell fejlesztenem ez iszonyat komoly nagyon várom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lara Forever :D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...