Külön DJ Hero játék készül Tiestóval?

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Kicsit össze vagyunk zavarodva a DJ Herót illetően, hiszen konkrét játékot még nem mutatott be az Activision Blizzard, így az új pletykákat sem tudjuk hovatenni.
Kicsit össze vagyunk zavarodva a DJ Herót illetően, hiszen konkrét játékot még nem mutatott be az Activision Blizzard, így az új pletykákat sem tudjuk hovatenni.



A népszerű DJ, Tiesto hivatalos hírlevelében ismét szó esik a Guitar Hero mintájára készülő DJ-szimulátorról. A levél szerint Tiesto közreműködik az Activisionnel a DJ Hero fejlesztésekor, s saját számaival illetve vélhetően a speciális kontroller tesztelésekor igyekszik szakértelmével jobbá tenni a játékot. Az Activison állítólag a Guitar Hero: Aerosmith-hez és a Metallicához hasonlóan DJ Hero: Tiestót ad majd ki, melyen többnyire csak Tiesto-dalok találhatók meg, köztük olyan darabokkal, amelyeket kifejezetten a játék kedvéért dob össze a zenész. Újból megerősítésre került egyébként a jövő nyári megjelenés: már csak azt kéne tisztázni, hogy az első DJ Hero, a DJ Hero: Tiesto lesz, vagy két külön projektról beszélhetünk-e, mert a mostani levelet olvasva hatalmas a képzavar. (Ugyanis mint említettük, az Activision még nem jelentett be konkrét játékot, hanem csak magát a sorozatot mutatta be hivatalosan.)
20.
20.
Snatch0101
na ez érdekes lesz :) ő olyan ennek a stílusnak mint Elvis a rock n' rollnak , szal gagyi nem lehet majd a game, kiváncsian várom:)



20* nem csinál új zenét?:) hónaponta dobja ki a remixeket (pl mostanában: Alone in the Dark játék zenéjének a remixét, vagy "Maroon5-not falling apart" remix ) meg 07 után idén lesz új albuma (saját számokkal na :D) szal azé ne hazai hírességekhez hasonlíts egy világsztárt...hamvaihoz meg bárányhoz, farkashoz :)





peace
19.
19.
Elzé
Idézet 15*:

Tiszta vicc, iylen zenéket összekeverni mindenki tud, csak nem mindenkinek van hozzá érzéke...



:))) hát pont ez az ha nincs érzéked nem tudod :))))))

A dj nem (feltétlenül) olyan művész aki zenét készít csak interpretál.

Neki ezt kell magas fokon művelnie.Nincsenek a zene váltásokban disszonanciák, úgy vált zenei stílust / ütemet / lendületet, hogy nem zavaró, nemtöri meg a felhőtlen szórakozásod ívét.

Az igazán jó dj (ez mindenkinek más és más) az aki olyan zenéket tud összeválogatni és úgy tudja keverni,hogy elolvadsz egy szettől.

Mindenki azt hiszi egy dj 1 zenét nyom aztán vált és jön a következő.

Sokszor több lemezjátszón / cd játszón egyszerre megy több szám, és még effektezi variálja, belecsempész hangokat ... csak hát ezt ki tudja kívülről megitélni. De nem is kell csak hallgasd ha tetszik és ne hallgasd ha nem.

Nem kell fikázni másnak a gitár széttépős hörgős nem tetszik.

Egy dj ha csak számítógépekel (egyébként sokan hangszerekkel vagy zenekarokkal) de tulajdonképpen bármilyen hangot képes kicsalni a masinából ez miért olyan nagy baj a jelenlegi technokrata világban????



Szerintem akkor lenne jó a játék ha lehetne zenéket betölteni.

Én spec. hányok a Tiesto-tól de ez nem azt jelenti, hogy rossz dj csak nekem nem jön be a stílusa.

16.
16.
bolondgyerek
Tudtam, hogy ha lemerem írni amit leírtam akkor azonnal le lesz harapva a fejem. Igen volt, hogy én is Tiesto-t hallgattam régen szerettem is csak aztán elkezdtem mást zenét is hallgatni és rájöttem hogy amit ő jatszott az már nem az egyedi amit régen szerettem benne.(Trance zenei világ csak ismétlődik és ismétlődik. Remélem aki ilyen elektronikus világban utazik az már hallot a beatport (www.beatport.com) oldalról és keress rá Tiesto ra hogy mi az ő zenéje. Tiesto már ezer éve nem csinál saját zenét ugyan így mint Hamvai és az istenített Bárány... ezek mint csak másoktól veszik a zenét. A hátamon futkos a szőr mikor iskolában hallom, hogy ,,hallotad az új Bárány zenéjet´´ mikor megmutatják azonnal az első amit mondok nekik, hogy ,, sajnálom ezt nem bárány csinálta ehhez csak annyi köze volt Hozzá mint a nekem a php-s szerkesztéshez...

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy más DJ nem jó vagy lemondom... Csak már nem az a régi egyedi amit tudtak régen hozni.

16.
16.
bolondgyerek
15*-huszti p obáltál Te már 2 zenét összekervni? Próbáld ki a Virtual DJ programot a legalappvetőbb program amit 1 kezdő DJ használhat arra hogy alap tudással próbaljon 2 zeneét összeilliszteni és elérni, hogy neüssön félre a busszus és ne hallatszódjon hogy most éppen keveri át mert igen az a jó DJ akinek a zenéjet csak hallgatod és észre sem veszed, hogy ,, hoppá már tiszta más előadó zenéje szól de mégis olyan mint az előző de mégis valahogy más.

És hogy ne az legyen, hogy én nem is szeretem ezr a fajta zenét, de nagyon is szeretem, csinálni is szeretném, csak sajnos nincs rá keretem hogy megengedjek magamnak 30-50E (még keveset is mondtam) szettet .

Stílus amiben pedig mozgok az a minimal, techno= keveréke és kis mértékben electro de ebből is csak a vadabb fajtát.



Remélem lesz aki végig fogja olvasni, ezt a ,,rövidke irományt´´
15.
15.
Gael
de szar is lenne,ha mindenfele atlagember zenet csinalna
14.
14.
rol88
lac15 igazad van. de a reason kicsit bonyolult az átlagember számára:D
13.
13.
huszti
a guitar hero, rockband meg ezek még poén, mert aki nem tud gitározni/dobolni és/vagy énekelni meg főleg, azok jól elpoénkodnak rajta, de egy DJ játék? Tiszta vicc, iylen zenéket összekeverni mindenki tud, csak nem mindenkinek van hozzá érzéke...
12.
12.
lac15
hmm

én még mindig értelmetlennek tartom ezt a játékot

egyszerüen nem tudom megérteni milehet ebben a szórakoztató

aki meg rendes zenéket akar gyártani az amugyse konzolon fogja csinálni

hanem pc-n, Reason, fruit vagy ehhez hasonló progikkal

de ez csak magánvélemény
11.
11.
huszti
ez nem zene szvsz... =|
10.
10.
Detroid
5:Te hallotad már legalább a Elements of Life albumát vagy In Search of Sunrise 7-et hogy ilyeneket mondj róla hogy vacak...meg a Club Lifot szoktad hallgatni? (tudod van rádió műsora az az..)am meg nemtudom neked ki ennél a jobb dj..
9.
9.
stormen
Mért pont tiestot mért nem egy PROGRESSIVE DJ-t mint pl:HERNAN CATTANEO,JOHN DIGWEED,SASHA ezek aztán tudnak MIXELNI
8.
8.
felegyi
Imádom Tiesto zenéit! Mondjuk Pakito is közreműködhetne...
7.
7.
IceColdKillah
Személy szerint én a Goatrance/Psytrance zenéket kedvelem, ha ezen a Dj Hero-n lesz lehetőség ilyen zenét nyomni akko megveszem.
6.
6.
Gartman
5: mondj nekem egy másik DJ-t..mert bizony én és még sokan mások tudjuk kik az istenek tieston kívül..de ha azt mondod nekem hogy dj szatmári vagy bárány akkor fejbe lövöm magam :)
5.
5.
Dcrysis02
Dj Hero:Disco'S Hit Edition-t még én is megvenném :)
4.
4.
szabi113
5: voltál már egyántalán tiesto bulin? mondjuk a legutóbbi debrecenin? Ha ott lettél volna nem beszélnél ilyen baromságokat. Tiesto még csak most kezd igazán eldurvulni :P



Kiváncsi leszek a játékra de egyenlőre el nem tudom képzelni az irányítást. Én nem akarok ritmusra öt gombot nyomogatni, az egyszer biztos.
3.
3.
bolondgyerek
Miért pont Tiestot választottákl? :S Annyi jó DJ közöl, miért pont 1 kiöregedő, egyre vacakabb zenéket szerkesztő DJ-t?

Amúgy maga DJ hero, mint mixerrel es égyéb ,,marhaságokkal´´

elég jónak hangzik, nekem legábbis tetszik.
2.
2.
peterpal7
Én már a Pozan Hero-t várom. Ha lesz komolyan megveszem. :D
1.
1.
wolf15
Ajj...az elején még jó volt.De ha ebből is kiadnak kismillió kieg.-et,akk elbasszák.Jöjjön csak az alap.Aztán ha az befut,akk talán a többi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...