Mytheon - harc az istenek ellen

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Star Wars: Empire at War és a Universe at War című stratégiákról ismert Petroglyph a True Games Interactive társaságában most MMORPG-t fejleszt.
A Star Wars: Empire at War és a Universe at War című stratégiákról ismert Petroglyph a True Games Interactive társaságában most MMORPG-t fejleszt.

A Mytheon egy alapvetően ingyenes MMORPG lesz, fizetni csak a jobb felszerelésekért és extra tapasztalati pontokért kell - persze még így sem kötelező. A készítők szerint játékuk ügyes keveréke lesz az akció-szerepjátékoknak és a stratégiáknak, s a program állítólag remekül játszható egyénileg illetve csapatban is.

A történet szerint az istenek felett álló Végzet úgy döntött, hogy megfosztja a halhatatlanokat hatalmuktól, s lehetőséget ad a halandó embereknek a felemelkedésre: ez azonban nem annyira egyszerű, az embereknek ki kell vívniuk ezt a kiváltságot, így kilátástalan harc veszi kezdetét a világ feletti uralomért. Érdekes színt visz a játékba, hogy az isteneket nem a fejlesztők találták ki: azok egytől-egyig a legismertebb kultúrák szereplői lesznek - ahogy azt a Mytheon cím is sejteti, számos mitólógia keveredik majd itt, legyen szó az egyiptomiról, a görögről, a rómairól vagy a skandinávról.

A játékosok a kalandok során "Energiaköveket" gyűjtenek, amelyek segítségével varázslatokat tanulhatnak meg, illetve külünböző lényeket idézhetnek, akik a harcban lesznek segítségükre. Előreláthatólag három kaszt kap helyet a játékban, és ezek mindegyike speciális kavicsokkal rendelkezik majd. A Mytheon megjelenése jövő ősszel várható, állítólag hamarosan elindul a bétateszt is - az első artworköket a hivatalos honlapon találjátok.

5.
5.
Harkat
Jónak hangzik történet szerintem is, de az tényleg nemhiányzik hogy lvl 70 cél stb. De ha úgy oldanák meg mint a Guild Wars, hogy 3 nap lat megvan max szint , és onantól kezdve jöhet csapatba történet ,ami nem rövid, jóvolna.
4.
4.
Optimus Prime
#4: lvl 40?! Én még talán egy MMO-ban se jutottam túl a lvl 20-on, de sokszor még a 10-es se. Mert addigra úgy meguntam és annyi állatot leöltem, hogy erdőt kiírhattam volna. Persze a keretsztori szerint ennek volt értelme és nem csak egy vérfürdő kedvéért kellett tennem.
3.
3.
MetalLord
nemtom, egy MMO-ban sztem nemnagyon számít a kerettörténet... Ki nézi azt mikor már benne van a játékban és lvl 40-es? nem attól lesz jó 1 mmmo, hogy jó a storyja
2.
2.
Optimus Prime
A kerettörténet így nagyon jól fest, de milyen lesz majd a játékban?
1.
1.
wildláma
Az elképzelés jó meg minden de ebből is mi lesz? semmi, elmerül a többi érdektelen MMO között!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...