Mozgásban az X-Blades

Link másolása
Megérkezett a TopWare Interactive hack 'n slash játékékának, az X-Bladesnek egy újabb - bár eddig nem sok mozgókép jelent meg róla - gameplay videója.
Megérkezett a TopWare Interactive hack 'n slash játékékának, az X-Bladesnek egy újabb - bár eddig nem sok mozgókép jelent meg róla - gameplay videója.



A leginkább a Devil May Cryra hasonlító játékban egy kincsvadász lányt, a szexi Sassyt irányíthatjuk. Nem egy szörny állja majd utunkat, de éppen ezért természetesen fegyverekből és combókból (combokból? - szerk.) sem lesz hiány, ráadásul a grafikára sem lehet panaszunk. A játék januárban jelenik meg PC, PS3 és Xbox 360 platformokra.
9.
9.
Gael
ez a ajtek is tetszett addig,mig ezt a videot meg nem neztem.Ez eleg gagyi szamomra.Ebben a stilusban azert manapsag mar nem ez a standard
7.
7.
SWBF2
6.
6.
Optimus Prime
Ezt a nyögést először nem hallottam. Újra nézve már hallom, bár szerintem nem másabb, mint más játékokban. Engem inkább a szemkápráztatóan színes grafika és persze Sassy ultra mini tangája fogott meg. :P Remélem lesz olyan jó játék, mint a Heavy Metal FAKK2



U.i.: combókból (combokból? - szerk.) combót vagy kombót akartam írni, csak a hírt éjjel 1 után küldtem be és ilyenkor elég egyedi - máskor is. :)
5.
5.
Shadowman
Jájjj de jóóó!!Már nyöghetne a boxomon végre!!Mint a vidóban az eljén:DNekem iszonyat bejön!!Várom már de rohadtul!!!
4.
4.
tyler001
nyöghetne már a gépen vagy a boxon xD alig várom :P wáááh tiszta DMC filing lessz :D
3.
3.
tjames
Számomra az első nyögése érte a legtöbbet ebben a videóban. Az első másodpercekben van egy felnyögése....tisztára mint egy felnőtt film :)

Maga ez a játékstílus meg teljesen hidegen hagy.
2.
2.
HATRED
háát ez a játék nem az én műfajom. én fps meg wow kocka vok jah meg pop, de ez az én véleményem. másnak ettől még tetszhet
1.
1.
Kyuubi
Jónak ígérkezik. Egy tesztre kíváncsi leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...