Februárban érkezik a Race Pro

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredeti tervek szerint novemberben jelent volna meg a játék, majd januárra halasztották a kiadást, s úgy tűnik, hogy végül februárban érkezik meg a Race Pro.
Az eredeti tervek szerint novemberben jelent volna meg a játék, majd januárra halasztották a kiadást, s úgy tűnik, hogy végül februárban érkezik meg a Race Pro.

Ugrás a galériához

A játék a hírek szerint remek vezetési élményt kínál majd a játékosoknak, akik kedvelik ezt a stílust. A SimBin a jelek szerint komoly sikereket szeretne elérni az autós játékkal, amelynek már többször is elhalasztotta a megjelenését. A legfrissebb információk szerint február 13-án jelenik meg a Race Pro, mégpedig Xbox 360-ra.
16.
16.
air 2
Minden autós játék királya a GranTurismo.(ez tény)

Én csak remélem,hogy ez a RacePro megközelíti.

Ja és nincs PS3-mam,csak PS2-m,meg 360-nom
13.
13.
tjames
#13: De neki ment.... sry
12.
12.
Danyell86
Én még semmilyen konzolt nem vettem, szóval egyiket sem pártolom ( viszont a Sony felé húzodok:) ), de, ha megnézek egy Gran Turismo 5-öt akkor szerintem elég szembe tünő a különbség ( aki nem látja az hazudik ) már csak a képek alapján is, nálam még az is szerepet játszik, hogy én sokkal jobban vonzódom az utcai, nem felmatricázott autókhóz (hmm, egy jó CL merci)...műszerlfalra meg a legkidolgozotabb amivel eddig jástzottam az a Test Drive Unlimited, viszont képek alapján ezt is verti a GT 5...
11.
11.
peterpal7
James nem norbnak (#7) akartad írni ezt?



Jól néz ki a játék de a szimulátor nem az én világom...
10.
10.
tjames
#3: Természetesen Te is tudod, hogy a GT említésekor a játékra gondoltunk. De azért köszi a szakmai infókat.

9.
9.
klemid
5:nekem elsö látásra a képek alapján az jutott eszembe vazze ugyhogy nekem ne patogj itt!A müszerfal tényleg nem olyan kidolgozott mint a.... inkább nemirom le.
8.
8.
Sohi
9: "Hülyegyerek"? Te most miről beszélsz? Nem vagyok egy nagy autóverseny mániás, de el kell ismerni jelenleg szimulátor és kinézet tekintetében nem nagyon van párja a GT-nek. A nyakam ráteszem, hogy xbox-od vagy PC-d van és ezért szidod a GT-t. Nekem aztán tökmindegy, csak már rohadt unalmas, hogy Te xyz-vel játszol akkor hülye vagy, ha ps3-ad van akkor is, ha x360-ad akkor meg azért vagy. Na mindegy úgy látszik az óvodásoknak még mindig nem tudnak gondolkodni, mielőtt leírnak valamit.
7.
7.
gamezz
nem akarom ostorozni ezt a játékot, de nekem a videók alapján elég árkádos az egész messze van a szimulátortól amit eddig megszokhattunk a simbin-től, remélem tévedek, viszont van valami amit már most lehet látni ez a műszerfalas nézet nagyon szarúl kidolgozott a gt legends-nek van a legszebb műszerfal kidolgozása ha hiszitek ha nem, ez nagyon tréééé... az ilyen hülyegyerek akik gran turizmoznak meg grid-eznek azok minek szólaltok meg
6.
6.
Sogi
hát tényleg semmi köze a gridhez, race07-el toltam gépen, eléggé realisztikus, nem fogsz messze ugy menni benne mint gridbe, mivel ez kökemény szimulátor:)
5.
5.
maxxtro
klemid



gt fan vagy attól ne szarózz már le más gamet , ne verd magad annyira a grant turismódra köszi, ez nagyon jo game lesz !!! ez inkább Grid féle game lesz csak elárulom :)
4.
4.
felegyi
2# Mi az hogy nincs? Attól is megváltál?
3.
3.
klemid
Jólvan csak még nem találkoztam ezzel a játékkal vagyis hallotam már a nevét de még nem jácottam vele de a képek alapján arra hasonlit.
2.
2.
tjames
A Race Pro az Race Pro. Ne hasonlítgassuk a GT-hoz. ;)

De a játékot sajna valszeg kihagyom, mivel nincs kormányom (már)
1.
1.
klemid
Ez vmi Grand Turismo hasomás akar lenni mert nekem ahoz képest elég szarnak tünik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...