Forza Motorsport 3 - kiszivárogtak az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 6.
  • Videó
Link másolása
Nem hivatalos forrásból, de megjelentek az első Forza Motorsport 3 képek az interneten. A játék már biztosan készül, de azt még nem tudni, hogy a képek valódiak-e.
Nem hivatalos forrásból, de megjelentek az első Forza Motorsport 3 képek az interneten. A játék már biztosan készül, de azt még nem tudni, hogy a képek valódiak-e.

Ugrás a galériához

A képeket a Kaarbo Designs szivárogtatta ki: azon csapat, amely a korábbi részek menüinek megtervezéséért is felelős volt. Nem tudni még, hogy a képeknek tényleg közük van-e a Forza Motorsport harmadik részéhez, de az már biztos, hogy lesz új része a sorozatnak. Az előzetes hírek szerint a következő epizód két DVD-n érkezik majd 400 járgány és 100 pálya társaságában.

12.
12.
trialboj
Hat ezek a boritok valami eszmeletlengyegek, ilyet en is tudok csinalni, osszevagom par noname jatekbol a kocsikat, es csapok oda vmi hatteret!



Remelem, ennel jobban megtervezett jatek lesz!
11.
11.
gamezz
ez a játék akkor lesz jó ha sokkal szimulátorosabbra veszik a figurát na meg persze igényes műszerfalas nézet, nem olyan gyenge mint a gt legfiresseb részén, csak ennyit kéne csinálnia és már tuti vevő vagyok bár ezt tudom senkit se érdekel, a tuningnak nem sok értelme van, legyenek benne régi autók azokkal lehet felkelteni az emberek figyelmét, nem pedig a manapság húzok két vonalat és már kész az autó forma mai korszak autóival...
10.
10.
peterpal7
Ez szimulátor vagy árkádosabb? Mert tetszik, főleg a kettőbe a tuning része.
8.
8.
vante
Sohi:



- olyan is lehetne, hogy egyik dvd a multi, a másik a single.



- elvileg rá is írhatják a játékra, hogy vinyó lesz szükség hozzá vagy talán még rá is kell másolni. X-en már bármi megoldható :)
7.
7.
Sohi
Én nem teljesen értem, hogy lesz ez a két dvd-s dolog. Bennem még mindig él amikor annó amigán játszottam pl a Pandora Directive nevű kalandjátékkal, ha jól emlékszem volt vagy 5 cd-s, mentem "előre" tedd be a 2-es lemezt, 2 perc múlva vissza kellett menni megint csere. Remélem itt nem úgy lesz, hogy pl audi 1-es dvd, ferrari 2-es dvd...
6.
6.
Gael
olyan mint a GT4,csak kicsit szebb.En is azota jatszom a forzaval,miutan a GT4-et befejeztem vegre vagy ket ev alatt
5.
5.
Fight!
Hohó! Már várom :-D
4.
4.
Glek
Kicsit Photoshop képek. :D De amúgy már várjuk nagyon! ^^
3.
3.
Giga0509
Az előzőkkel nem játszottam de ezt megszerzem!
1.
1.
Gael
Amig a teljes GT5 megjelenik,addig Forza2 izzik szenne.Nem lett rossz jatek egyaltalan,a harmadik resze mar meretre is csabitoan hangzik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...