Haladékot kapott a Midway

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 20.
  • Biznisz
Link másolása
Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.
Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

A Midway adóssága 150 millió dollárra rúg, ebből a decemberi megállapodás szerint hetvenet az új tulajdonos, Mark Thomas fizet majd ki, a maradékot pedig a nagymúltú kiadónak kell. Múlt héten a hitelezők egyik felével, tegnap pedig a másikkal egyezett meg a cég, hogy haladékot kaphat a törlesztést illetően. Ilyen módon az első 75 millió dollárt február 12-étől, míg a másodikat 19-étől kezdhetik el követelni a hitelezők.

Hogy ezt végül megteszik-e, arról megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint a gazdasági recesszió miatt sanszos, hogy a Midwaynek fizetnie kell, míg mások úgy gondolják, hogy a kiadó fizetésképtelensége és egyben értéktelensége miatt nem hagyják majd csődbe menni. Ha mégis az első eset következne be, a Midway szinte biztosan nem tud majd pénzt szerezni, decemberben ugyanis mindössze 10 millió dollár volt a bankszámláján, jelentős játékmegjelenés pedig legkorábban márciusban várható tőlük a The Wheelman kapcsán.
9.
9.
IceColdKillah
Hát ezen én nem lepődök meg. Amint láttam egy-két MK vs. Dc ingame videót.....már tudtam hogy annyit se ér hogy face2face ki is próbáljam. Igazából azt nem tudom felfogni, hogy Ed Boon mi a fenét gondolt ezzel.(bár lehet hogy meg volt kötve a keze) Nem értem.....ez pontosan olyan mintha csinálnának egy új SW filmet de fénykardok nélkül. NEM UGYANAZ! Szívből sajnálom a Midway-t sok játékomat ő csinálta, és nagyon nem szeretném ha az EA teljesen bekebelezné, vagy megszűnne. Hajrá Midway!!!!!!!!!
8.
8.
Waczkor
#6 Az én korosztályom?22 éves vagyok és csak eredeti játékom van Xboxra...Mortal vs Dc-t is megjelenés napján vettem meg.

Pc-n meg csak cod 4 meg cod5 ,azokat meg is vettem eredetiben.
6.
6.
felegyi
6# Az előző MK-ok sikeresek voltak, és nem éppen kisgyerekeknek szánt programok... Ha DC-s részre dobtak volna rá még 2 lapáttal, és nem a 12-éves gyerekeknek szánják most nem itt lennének (jó azért ezt nem kell így érteni de biztos jobban állnának)!
5.
5.
OldM4n
4: De ez nem így működik. Multinál a kiadó mondja meg, hogy a termék milyen lesz. Ő piackutat, és tudja, hogy a kész szoftverért pénzt főleg a 12 év alatti korosztály fog adni. (Pontosabban az ő szüleik) Azaz, hogy az amerikai ESRB és hasonló balfasz szervezetek tüntetéseit és hőbörgését elkerüljék, fejet hajtanak néhány eszelős elmebeteg hülyeségének. Örülhetsz, ha a babality, és a friendship bennemarad, és a "harc" nem képez egy átmenetet a balett és a menüett nevű tánc között..

Mellesleg a te korosztályod meg úgyis warezról szedi le, és pénzt meg nem ad érte, ergo financiálisan indifferens réteg.



U.i. Én szorítok, az Area-51-2 -vel még játszanék...
4.
4.
felegyi
4# Kb! Csináltak egy olyan Mortalt ami még szerintük is tré... Direkt kihagyták belőle a "kivégzéseket", és ezt csak a besorolás miatt! Könyörgöm mire számítottak? Ha ennyi eszük van menjen csak csődbe.
2.
2.
Waczkor
Ha kiadnának egy normális Mortal Kombatot,máris jobban állnának.

Nem értem,hogy miért nem jön rendes mortal,semmi nem kéne hozzá. Grafikát arra a szintre,amin a MK vs Dc van ,csak mortal karakterek és kivégzések ezerrel,vér stb.



Ennyi
1.
1.
fojesz
Olyan cégek, üzletemberek adtak nekik pénzt, akik jó befektetésnek találták ezt az egész "játékfejlesztősdit".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...