Kelendő a Mortal Kombat vs DC Universe

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Midway a minap bejelentette, hogy legújabb játékuk, a Mortal Kombat vs DC Universe már több, mint 1.8 millió példánya talált gazdára világszerte.
A Midway a minap bejelentette, hogy legújabb játékuk, a Mortal Kombat vs DC Universe már több, mint 1.8 millió példánya talált gazdára világszerte.

Ugrás a galériához

A Midway által fejlesztett játék remekül teljesít a pénztáraknál, s ez nagy reményekkel tölti el a fejlesztőket. A mai napon örömmel jelentették, hogy már több, mint 1.8 millió példány talált gazdára világszerte, Playstation 3 és Xbox 360 platformokon együttvéve. A Midway egyik embere, Ed Boon elárulta, hogy már dolgoznak a következő Mortal Kombat témájú játékon, de bejelenteni egyelőre nem szeretnék. Reméljük, hogy a következő alkotásuk is jóra sikerül majd.
8.
8.
IceColdKillah
Hát ha már mindenki annyira megvan elégedve ezzel a játékkal akkor talán én is kipróbálom, de sztem rögtön vissza fogom sírni az Armageddon-t....
7.
7.
Urlacher
Terence talán a story modot csináld végig, utánna megérted miért sebezhető superman...illetve Joker miért erős:D
6.
6.
terenceHill
Az a hülyeség, hogy Superman-t elvileg senkisem tudná megsérteni, mert egyiknék sincs kryptonit és ha akarja és figyel, akkor egyhelyben állva várva üthetnék és megsem mozdúlna csak egyet ásítana :)
5.
5.
Urlacher
Ha unom magam csak benyomom a Boxba, és vigyorgom ahogy Jokerral megrázatom Batment, vagy Scorpionnal felgyújtom Sub-Zerot:D Imádom egyszerűen...nem csalódtam benne
4.
4.
ferrari123
Majd ha olcsó lesz megveszem.
3.
3.
Harkat
Jaja, játék jó, de a következő résznél visszatérhetnének a gyökerekhez, és egy ütős, brutális játékot csinálhatnának.
2.
2.
szada95
nekem csak anyi a bajom ezel a játékal hogy nem anyria ilik az MK edigi részeihez eltértek a véres brutális filingtöl ami tete nagyon jová a sorozatott de atol még egy nagyon jo játék

1.
1.
cemi
Ez nagy meglepetés, nem egy rossz játék, de volt már nála jobb is.

Ha tényleg dolgoznak egy másik részen akkor nem ártana ha összekapnák magukat, és végre egy maradandóval ajándékozna meg bennünket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...