Képeken a Colin McRae: Dirt második része

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 20.
  • Képek
Link másolása
A Codemasters műhelyében készülő Colin McRae: Dirt 2 kapcsán jelentek meg új képek, amelyek megteremtik az idén megjelenő játék hangulatát.
A Codemasters műhelyében készülő Colin McRae: Dirt 2 kapcsán jelentek meg új képek, amelyek megteremtik az idén megjelenő játék hangulatát.

Ugrás a galériához

2007-ben jelent meg a Codemasters által fejlesztett, a tragikusan elhunyt Colin Mcrae nevével fémjelzett autós játék Dirt alcímet viselő epizódja, amely szép sikereket ért el a játékosok körében. A fejlesztők természetesen nem szerették volna befejezni a sorozatot, így nekiláttak a Dirt második részének, amely az idei esztendőben fog megjelenni PC, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Hosszú hallgatás után ma új képeket vehetünk szemügyre, ám már mozgás közben lenne jó látni az új részt.
23.
23.
Gádzsó
22.
22.
Miháj
23: az RBR máig a legjobb rallysim a piacon. Arcade-ba viszont a dirt jó kis játék volt. Lássuk be egy átlag játékos elég hamar ráun a ralikra de a dirt le tudta kötni az embert, jó móka volt a játék. Remélem a 2 is hasonló lesz. Egyvalamit viszont könyörögve kérek Codie! Az F109-nek muszáj szimulátornak lennie!
21.
21.
N0r31
23: Azért mert neked nem tetszik valami az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az szar!Nyílván fogalmad sincs mi az a szimulátor.Az RBR a mai napig a legjobb fizikával ellátott rallysim és a Dirt még csak a nyomába sem érhet fizika terén.

Sajnos pont emiatt a hozzá állás miatt nem kapunk mi szimulátor kedvelők egy rendes game-t csak ilyen Dirt meg Nfs szarokat, ahol fék nélkül 300 bekanyarodsz....szánalom!



20: Bár úgy lenne ahogy le irtad, de igaz ami igaz amíg a codemasters csinálja :s esélytelen a dolog.
20.
20.
ZERO88
20: Bocsi de a Richard Burns Rally-nak nagyon szar volt a fizikája!

19.
19.
LonGleY
Mi köze pár megcsinált képnek a játékhoz? Az ilyen címeket sosem értettem..
18.
18.
Guppi
16.
16.
wolf15
#17 : Így van,a 2005 nagyon jó kis játék volt =)

Rengeteget játszottam anno vele,kedvenc Colin McRae-m =)
15.
15.
klemid
Mitsubisi Lancer EVO X a KIRÁLY!!!!!!!!!!Sztem jó lessz de eddig nekem a 2005 teccett a legjobban!
13.
13.
Gael
csak legyen ujra rendes rally jatek belole,nem kell nekem lelegzetelallito graf,meg sokfajta jatekmod,meg buggy-k.Csak annyit szeretnek,hogy legyen ujra izig verig rally,ne egy hetkoznapi vezetgetos arcade baromsag
12.
12.
suti_88
ezek a gépek sztem nem a játékból vannak...legalábbis ebben a formájában biztosan nem, és ha összevetjük a grid-et és a dirt-t, láthatjuk, hogy egetverő különbség azért nincs....na akkor ugyanaz a motor ezt a látványt nyújtaná? azért annyit sztem lehetetlen volna khozni belőle.



másrészt:

- dinamikusan változó időjárást

- kiforrottabb championship módot

- régi helyszíneket - kenya, finno. svédo.

- és ford focust

AKAROK!!!!!
11.
11.
tyler001
ennek mi lehet majd a gépigénye xD? minimum Intel Q 9600 4gb ram 12gb hdd dx 11.... kb ez xD hát ez durva azér :D graf nem kicsit odavág :D a játék meg egyenesen 5* os :P
10.
10.
maxxtro
nagyon fasza lesz, grafika meg eszméletlen :P
9.
9.
Blaise
PSP-re is megjelenik majd
8.
8.
Chavez
Szeptmeberben jön ki Pc-re!
7.
7.
boda1995
Ez a játék mindennek odavág,hihetetlen milyen jo lesz má nagyon várom:D
6.
6.
tjames
Az egy istenkirály volt, csak a féket úgy kezelte murván is, mintha betonon mentünk volna. Viszont Asi technikájával vezetve (végig fullgáz, és csak egy-egy pöttyenet fék) nagyon szimulátoros fílingje volt. Remélem azért a fizikán változtatnak, a graf már az egyben is király volt. Belső (messzebbi) nézetben toltam végig kormányyal, s lehet hogy a 2. rész miatt újra veszek kormányt.
5.
5.
Ash04
Nekem az egy grafikája nem tetszett. Borzasztó sok volt benne az effekt, az egész egy elmosódó, narancsos mesevilág volt. A HDR-ről ne is beszéljünk... wááh :S
4.
4.
ZERO88
Ezek csak render képek! Tehát nem a játék motorjával készült!

http://www.gamersyde.com/news_7563_en.html
3.
3.
wildláma
Már az 1 is marha szép volt, és még mindig megállja a helyét! Ha a 2 csak szebb lesz még akkor is istenkirály game lesz!
2.
2.
felegyi
3# Azért a Dirt mind grafikailag, mind játékmenetileg ma is megállná a helyét. Megelőzte a korát!
1.
1.
Ash04
Ezeket a képeket eléggé fenntartással kezelem... Amikor a DiRT-ről megjelentek az első "screenshotok", valami elképesztően részletes és szép grafikát láthattunk. Aztán persze kiderült, hogy ügyes Photoshop munkákról van csupán szó. Az irányításról már ne is beszéljünk, ami az első részt illeti. Remélem, az kijavítja a DiRT csorbáit :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...