Bemutatkozik a megújult Battle.net

  • Írta: Daks
  • 2009. március 20.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard felújította a Battle.net oldalát. A portál nem csak új külsőt kapott, de rengeteg, nagyszerű és szükséges fejlesztéssel is bővült.
A Blizzard felújította a Battle.net oldalát. A portál nem csak új külsőt kapott, de rengeteg, nagyszerű és szükséges fejlesztéssel is bővült.


A legnagyobb változás, hogy ezentúl minden Battle.net szolgáltatást elérhetünk egyetlen felhasználói névvel és jelszóval. A fórumozás, az online játék, a Blizzard Store, a WOW accountjaink, és minden egyéb egyetlen bejelentkezéssel megnyílik előttünk, a fejlesztők azonban azt ígérték, hogy a jövőben még ennél is jobb, kényelmesebb lesz az oldal. A vérfrissítés amúgy szükséges volt már, hiszen most jön nem sokára a Diablo III és a Starcraft II, nem állhatnak ki egy több éves dizájnnal az új húsok elé!

Érdekel milyen lett az új BNET?
Ne pötyögj, katt ide!
5.
5.
OldM4n
2: Ezt elnézném a First Próba Studiosnak Kiskunbüdösbükkönyös-alsón.. De a blizárdnak?????? Na neeee..
3.
3.
Rage
A @ jel az másolás beillesztés. Am úgy látszik, h karácsonykor már tolhatjuk. Jövő karácsonykor
2.
2.
Daks
haha tenyleg, elbasztak a karakterkodolast, azt hiszi be akarsz illeszteni.

megoldás: numerikus billentyuzeten ALT+64 :D
1.
1.
Dentis 360
A regszitrálásnál elég vicces,hogy nekem nem sikerül beírni két ugyanolyan imélt,mert hát ügye a második helyre nem enged @ írni.Úgy nem egyzij.Ha nem írok sehova @ akkor az meg nem valid email,na akkor most mit csesztem el?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...