GDC 2009: 50 millió eladott Nintendo Wii

  • Írta: Daks
  • 2009. március 25.
  • Hardver
Link másolása
A Nintendo legújabb jelentéséből tudtuk meg, hogy a Wii várhatóan még ebben a hónapban átlépi az 50 milliós eladott darabszámot világszerte. Gratulálunk!
A Nintendo legújabb jelentéséből tudtuk meg, hogy a Wii várhatóan még ebben a hónapban átlépi az 50 milliós eladott darabszámot világszerte. Gratulálunk!

A Wii-t 2006 karácsonyán kezdték el árulni, és ha meglesz az 50 milliós mérföldkő - márpedig miért ne lenne meg - akkor megdönti a Playstation 2 eladási rekordját. A Sony előző konzoljának ugyanis 3 év kellett, mire elérte ezt a szép számot, a Nintendo pedig ezzel bebizonyítja, hogy a casual piacra is ugyanúgy oda kell figyelni, mint a hardcore játékokra. A cég amúgy a handheld piacon is vezet, Nintendo DS-ből 100 millió darab van már forgalomban, szemben a Sony PSP-vel, amivel "csupán" 50 millióan játszanak világszerte.
11.
11.
vagoshead
10.
10.
Mathia$
5:140 millánál tart a ps2, ps1 az 100milla
9.
9.
-Gabex-
Hát szerintem sem a 12 év feletti korosztály veszi azt a Wíít. xD
8.
8.
Petike x
5: Értelmezd a szöveget:

"A Sony előző konzoljának ugyanis 3 év kellett, mire elérte ezt a szép számot"



Vagyis a Sony amikor ennyi dős volt, nem foggyott ilyen jól. Ez számít, nem az hogy a majd' évtizedes előnyű konzol mennyivel tart most előrébb.
6.
6.
iPot
A Wii azért nem is a nagyobb korosztályt célozta meg. Kis kölkök meg bármit kisírnak. Gratulálok a cégnek, szép szám az az 50 millió, de szerintem egy PS2 máig többet ér.
5.
5.
Gael
PS2 regen 100 milka felett kavar,semmifele rekordot nem dontott meg a Nintendo.Majd ha felkuszik a PS2 fole,akkor irkaljatok ilyeneket
3.
3.
-Gabex-
Pff, ennyire veszik a Wii-t? Ezek szerint az Xbox meg a PS az csak alsóbb rendű??
2.
2.
ptogamer
Hat ja nem azert mondom mert van psp-em de azert a psp alaza a nds-t!
1.
1.
laca009
de az nds az kifejezetten a kicsi pisiseknek van kitalálva....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...