Bionic Commando többjátékos demóra várunk

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 15.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan letölthető lesz a Bionic Commando többjátékos demója, igaz, a lehetőség egyelőre csak az Xbox 360-as játékosoknak adatik meg.
Hamarosan letölthető lesz a Bionic Commando többjátékos demója, igaz, a lehetőség egyelőre csak az Xbox 360-as játékosoknak adatik meg.



Az Xbox Live-ra érkező demó pontos megjelenése egyelőre nem ismert, de a készítők szerint a következő néhány héten belül számíthatunk rá. A kipróbálható változat a végleges Bionic Commando 16 többjátékos módra kihegyezett térképéből egyet tesz elérhetővé az érdeklődők számára: a Vertigo nevet viselő pályán nyolcan játszhatnak egyszerre legfeljebb, Deathmatch módban - természetesen a bionikus kar közreműködésével. A többiek kárpótlásul nézzék meg tjames mester beküldött videóit!




10.
10.
hakydakillah
7. engem ilyen nem tud zavarni... Van egy csomó játék amivel játszhatok, az hogy közben némelyik demo az egyik konzolra pár nappal hamarabb jelenik meg, nem tud idegesiteni.
9.
9.
koffein
Pontosan ugyan ez volt a Resident Evil 5ös demoval is. Capcomot biztos megvették kilóra
8.
8.
koffein
7: Persze, hogy nem tetszik nekem, hogy ps tulajként nem kapok demot. Ez egy nagyon köcsög üzletpolitika amit a microsoft folytat
7.
7.
hakydakillah
abban a pillanatban, hogy elolvastam a hirt, rögtön tudtam, hogy ha a kommentekre klikkelek, veszekedő emberekre találok, nem tévedtem :-)
6.
6.
koffein
2: ja csak az a problema hogy a microsoft ezt 10 jätekbol 7nel megcsinälja es kicsit unalmas mär. es inkäbb töltsd ki a profilod ahelyett, hogy nekem magyaräzol.
5.
5.
tjames
Én is szeretném már kipróbálni. Hál isten boxom van. :)

4.
4.
elite_hun
2:Mért? igaza van. am én PC-s demót várok XD
3.
3.
tjames
Ezeket a vidiket küldtem be 2 napja nemde? :)
2.
2.
boxgamer12
1: sztem kussolj be vmi csak boxra vmi meg csak ps3-ra jön ez van ! és a sony-nak is van pénze köszi.
1.
1.
koffein
fak, en ps3as demot akarok köszi. Megint buziznak a keszitök a microsoft penze miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...