Ismét mozgásba lendült a The Saboteur

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 3.
  • Videó
Link másolása
Rég láthattuk mozgásban a Pandemic Studios által fejlesztett játékot, amelyben Sean Devlin, egy felkelő bőrébe bújhatunk a '40-es évek Párizsában.
Rég láthattuk mozgásban a Pandemic Studios által fejlesztett játékot, amelyben Sean Devlin, egy felkelő bőrébe bújhatunk a '40-es évek Párizsában.


A Saboteur teljesen nyílt játékmenettel fog rendelkezni, miközben mégis Sean bosszújára összpontosít. A játék, tehát nem a második világháború szörnyű eseményeiről és nagy hadműveleteiről fog szólni, hanem egy egyszerű férfi, egy egyszerű története, aki bosszút esküdött barátai haláláért. Persze mellékesen az egész hátteret a világháború adja, de mégse ezen van a hangsúly.

Érdekel, milyen is lesz a The Saboteur?
Olvasd el Mast3rmind előzetést itt, a GK-n!
7.
7.
muerte1980
Eddig a videoig nem igazan tartottam erdekesnek, de ha lesz demoja kiprobalom, ha bejon akkor meglatjuk megvesszuk e



6.
6.
wolf15
#6 : Csak egy kicsit....ráadásul az első pár szó után elakadtam.=)



Am. nekem így elsőre bejövős.Majd meglátjuk,h milyen lesz a megvalósítása.
5.
5.
JcGross
Remélem nem cseszik el mint a Velvet Assassint. Azzal az a baj, hogy túl egyszerű és lineáris (pl: még saját gombja sincs az ugrásnak, szinte minden akciót 1 gombra raktak, vagy futsz vagy gugolsz és más lehetőséged nincs, stb stb és mindez azért mert a hülye (szó szerint) amerikaiak nem tudnak gondolkodni, és csak 1 gombot kell nyomniuk, 1 irányba mennniük és ezzel kész a játék). Annak idején a SCCT-ban annyi elterelés és lehetőség volt, hogy máig szívesen játszok vele. Nem értem, mivel az sem volt bonyolult (immár a történetet is értem :D) és mégis olyan jó volt. Még a DA is, bár kicsit nyirbált (pl a heads up display) de azért nagyon jó. A DA legjobb eleme ami annyira jó, hogy még külön stealth score-t is ad, ezzel ösztönözve, hogy ne végezzünk ki minden szerencsétlen őrt aki az utunkba kerül.

Kicsit Offoltam, bocsi ;D
4.
4.
Slik
Iszonyat jó játék lesz :)
3.
3.
Mathia$
Jaja ez a fekete fehér cucc amiben csak a vér meg a tűz színes nagyon bejön, olyan a kép mint a schindler listájában .
2.
2.
Dcrysis02
Ez a felszabadított világ feketéről színessé válik dolog olyan mint a POP-ban ahogy látom.Remélem a sztori érdekes lesz,nem csak nyírni mindenkit bosszúból.
1.
1.
Mathia$
Mekkora játék lesz! A velvet assassin is nagyon jó lett hát még majd ez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...