Exkluzív Guitar Hero: Metallica csomag Európának

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Ritkán fordul elő, hogy az európaiak exkluzív extrákat kapjanak egy-egy játék mellé, ám úgy tűnik, az Activision szeretne bennünket kárpótolni az új Guitar Hero késéséért.
Ritkán fordul elő, hogy az európaiak exkluzív extrákat kapjanak egy-egy játék mellé, ám úgy tűnik, az Activision szeretne bennünket kárpótolni az új Guitar Hero késéséért.

Ugyanis míg Amerikában már márciusban megjelent a Guitar Hero: Metallica, addig az öreg kontinensen hivatalosan csak május 22-én teszi tiszteletét. Komoly csúszás, ráadásul aki akarta, már beszerezte a programot, így a kiadó kénytelen valami extrával megnyerni a játékosokat: ezt a képen látható ajándék faceplate segítségével próbálja meg, amely kiválóan alkalmas a World Tour gitárjának felturbózására, amelyet egyébként szintén mellékelnek a játékhoz. A Guitar Hero: Metallica PS2-re, PS3-ra, Wii-re és X360-ra jelenik majd meg.
6.
6.
Noel Ryyka
http://www.576.hu/index.php?mod=showcover&product=36564 ezek szerint ga gitárpakkot veszel akkor ilyen előlapot kapsz a gitárhoz
5.
5.
OldM4n
Azt hittem a KAZAA hiszti óta nem csak én, hanem mindenki lehúzta a Metalicicát. Ám ezek szerint nem. Vagy ez a nagy kámbekk? Inkább maradjanak a Naplemente nyugdíjasotthonban. A zenélést meg hagyják azokra, akik értenek hozzá.



Figyelem: A fenti sorok a szerző magánvéleményét tükrözik. A szerző nem ért egyet azzal a tézissel, hogy X.Y.-nak extra-extra-ultra életvitele kell, hogy legyen azért, mert valamit bohóckodik egy hangszerrel... Példaként említem DJ. Tiesto-t, aki bátorítja a kezdő, amatőr, fiatal (azaz szegény) DJ jelölteket, hogy hallgassanak a lehető legszélesebb repertoárból zenét. Mellesleg volt (van, lesz?) valami ilyesmi eszetlenkedés Tiesto-val is. Pedig valószínűleg ő is szeret(ne) ferrarikat gyűjteni hobbyból. Szerénység, Metalicica, szerénység. Rátok férne.
4.
4.
Raam989
Megérte várnom, úgy érzem. :)
2.
2.
Kyuubi
1.
1.
Giga0509
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...