Készül a Dragon Ball Z: Raging Blast

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy japán újság ma bejelentette azt, amiről már napok óta pletykálnak: készül a legújabb Dragon Ball játék, Raging Blast alcímmel, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
Egy japán újság ma bejelentette azt, amiről már napok óta pletykálnak: készül a legújabb Dragon Ball játék, Raging Blast alcímmel, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.


Az újgenerációs konzolokra eddig egyetlen Dragon Ball játék jelent meg, a Burst Limit, amely mérsékelt fogadtatásnak örvendhetett. Már napok óta pletykákat hallani, miszerint készül a legújabb Dragon Ball játék, s egy japán magazin a minap lerántotta a leplet a készülő munkáról, amelynek címe: Dragon Ball Z: Raging Blast. Reméljük, hogy még az idei évben visszatérnek kedvenc szereplőink, hogy ismét összecsapjanak egymással.
37.
37.
Neptunusz
Nem tudom, hogy kell letölteni csak olvastam valahol :S Lehet hogy a PS3 kihoz vmit, hogy lehet új pályákat letötleni vagy nem tudom.
35.
35.
Lenny
Kib*szottul várom már:D azt írtad lentebb h pályát le lehet majd tölteni. el tudnád mondani h hogy kell letöltött pályát eredeti lemzre tenni, vagy nem is oda kell? válaszodat megköszönöm. am én is úgy vagyok vele h nem véletlenül nem adják ki PC-re. a konzolosok sem kapnak meg mindent. ezek a stílusú játékok pedig kifejezetten konzolra valók:D
35.
35.
Lenny
34.
34.
Neptunusz
Nem vagyok biztos benne, hogy lesz Team Battle de azért remélem mert az volt a kedvencem :D A Kid Gohant meg szerintem nem fogják kihagyni ;)
33.
33.
HiakruX
Meg néztem a videokat és ezek alapján tényleg töbet tudtam meg. De két dolog nagyon oron vágott. 1. Kid gohán már nem is lesz??? 2. Itt is lehet majd 2 vs. valahányzni??? És amit még észre vettem hogy itt is sérülni fog a karakter

31.
31.
Neptunusz
ja én is mindig mondom hogy pc-re nem lehet jó dbz játékot csinálni de senki se hisz nekem :S

amúgy szerintem is jó lenne egy mászkólós játék ezért volt jó az Infinite World is de abban sajnos csak ugrálni meg futni kellett és nem kellet mászkálás közben harcolni

amúgy volt egy interjú és abban azt mondták hogy átalakulások nélkül 40-50 karakter lesz átalakulásokkal együtt meg több mint 120 de keress rá a YouTube-on van sok videó amiben több karakter is van de a karakterválasztó képernyőt azt nagyon nem értem mert ott mindig 8 ember van csak más elrendezésben
30.
30.
HiakruX
Nos én is ugy látam hogy 8 kari lesz. De remélem 80. A dragonbalnak a verekedés a lényege. a sagas nem igazi DB. azért a dbz ről csinálnak főleg játékot mert a másik két db inkáb vicces mint akció dus. A pc s dragonball még vicnek is rosz. Elég sz*r a mugen is. Klaviaturával nem lehet ugy kombózni márpedi a db nek ez a lényege.
29.
29.
megszallott
Szerintem, de ez csak az Én véleményem, hogy tele van a paletta olyan verekedős játékokkal mint a Dragon ball.... Pl mortal combat, street fight... stb. Szerintem olyan stílust kéne követni a dragon ball-ból mint a Dragon Ball Sagas!!!!! Végül is a dragon Ball nem csak verekedés-ből állt hanem mászkálásból stb. Számomra olyan játékra lenne igény ahol mászkálni kell és közben verekedni (nem csak nyomkodni a gombokat és ütni lőni..) A sagas-t felújitani és a történetet végigkövetve egy fantasztikus játékot lehetne kihozni. De gondolom ilyen-re esély se lesz.

Mi a véleményetek?
28.
28.
Neptunusz
Bocs, hogy ilyen sokat írok egymás után de most találtam egy helyet ahol azt írják, hogy 80 karakter lesz a játékban és 10 pálya de pályákat lehet majd még letölteni :D
27.
27.
Neptunusz
azt hiszem neked volt igazad :) http://www.youtube.com/watch?v=pUdengjM3bs ez a videó egyből Trunksal kezdődik ő meg nem volt benne abban a videóban ha jól emlékszem :)
26.
26.
Neptunusz
Na jó lehet, hogy több ember is lesz benne de nem tudom akkor miért nem raktad oda ?-eket.
25.
25.
Neptunusz
nem csak ezekből állapítottam meg hogy 8 emberes lesz van róla a youtube-on egy videó amiben az emberválasztás is benn van de azért remélem neked lesz igazad :)

( Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=Zd45BAWjeCU )
24.
24.
R.VIC
Én is nagyon várom mondjuk annak jobban örültem volna ha a birst limitet is befejezik .de ebben minden benne lessz ami kell

(a fülbevalós kép csak szerkesztett nem utal arra hogy lenne a játékban fúzió)remélem olyan komoly lesz amilyen a képeken meg a trailerben és a gameplayben láttam,a srácnak igaza van tényleg budokai stílusa lesz de nem az a neve mer ha megnézed a trailert a gameplayt és ha utána néznél akkor látnád.És honnan veszed a 8 karaktert hát vicc te megállapítod néhány képből és két videóból hogy hány kari lesz benne. És azt sem értem hogy mit keres itt az AF azt a rajongók talélták ki de ha nem akkor az a lényeg hogy nem toriyama csinálta azér lett szar a Gt is és jó lenne ha kommentbe a játékról írnátok ha másról akartok akkor mennyetek át egy rajongói oldalra mer felidegesírenek a hülyeségeitek
23.
23.
Neptunusz
sztem jó lesz ez a játék csak egyetlen bajom van vele hogy az eddigi információk szerint csak 8 karakter lesz benne :(
22.
22.
thelegendary
Minden hol azt regélik hogy ps3/x360!Honnan tudod hogy ténylieg nintendora is készülne?

De ha azok tényleg wii s képek akkor no problemo a másik 2 platform biztos ütősebben futtatja majd!
21.
21.
rapmanias
téves ... az AF et eredetileg a GT befejező vonalának szánták, a története nem lett volna rossz, de természetesen mint tudjuk nem készült el, így amit találtok AF néven az csak rajongói munka.
20.
20.
SamS
én nagyon remélem hogy lesznek olyan animációk amikor pl egy kamehame eltalál vkit és akkor az 3-4 sziklatömbön átrepülve széttöri azokat :) elég flash lenne.



a scannelt képek ha jól éretelmeztem gametrailers.com-on azok wii-s képek. nekem a burst limittel se volt semmi bajom csak kevés volt a választék és lehetőség.
19.
19.
thelegendary
az AF csak egy rajonglói warez program és ritka sz*r!!!



ez tuti tenkaichi vonal folytatása lesz! Sok helyet már DZBT4ként említik!

Ami mellette szól hogy jó rég óta fejlesztik a többi részhez képest! :)

Már a ps2es gammák se voltak kis stilűek, gondoljatok bele: NAGYOBB harctér, GYORSABB EFEKTDÚSABB CSATÁK!!! :))))

HUHUHAHAA! Mi lesz itt!
18.
18.
Wizard8
a kep alapjan fusiok is lesznek benne erre utal a 2 fulbevalo
17.
17.
thelegendary
Elvileg a tenkaichire fog alapozni! A szken képek alapján nem igen lesz szebb mint a burst limit! De ssj3-4 már jöhetne! :)

16.
16.
westZsolt
ha van eszűk, akkor Tenkaichi SEGAS keveréket csinálnak, Brurst limitnél erősebb graffal, és persze tőbb karakterrel! MIN ssj3
15.
15.
tyler001
áááá kirááááááááááály ::DDD Jó volt a boxos burst limit.. áh.. már vááárom :P Xbox 360 powaa :P
14.
14.
Rabit Wars
Hu én az előzőt is csutka maxra toltam boxon minden szinten :D alig várom már ezt hogy kézbe vehessem és dübörögjön a DBZ feeling!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...