Mégis megjelenhet a Six Days in Fallujah?

  • Írta: Daks
  • 2009. június 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A 2004-es bagdadi inváziót feldolgozó Six Days in Fallujah fejlesztését április végén állították le, ám lehet, hogy mégis megjelenhet, persze új kiadóval.
A 2004-es bagdadi inváziót feldolgozó Six Days in Fallujah fejlesztését április végén állították le, ám lehet, hogy mégis megjelenhet, persze új kiadóval.

A történetben a belváros elfoglalását vezénylő csapat egyik tagját alakítottuk volna, a bejelentés óta azonban rengeteg támadás érte a fejlesztőket. Ez a hadművelet volt ugyanis a közel-keleti invázió egyik legvéresebb, legkeményebb csatája, és a kritikusok szerint még túl friss ahhoz, hogy játékként dolgozzák fel. A Konami ezért úgy döntött, hogy tiszteletben tartja a kérést, és leállítja a fejlesztéseket, a projektet készító Atomic Games azonban nem nyugodott bele a helyzetbe. A stúdió egyik vezetője, Peter Tamte most új kiadót keres a játéknak, a kikiáltási ár pedig nem kevesebb, mint 20 millió dollár. Kíváncsian várjuk, hogy ki fog ráharapni - csak aztán nehogy Brutal Legend szindróma legyen itt is!
7.
7.
szollar77
Halo mindenkinek!!tudom,hogy nem ide valo de segitséget szeretnék kérni töletek!!!Crysis Warhead!!!Elakadtam a szénbányában nem tudok kijutni vagy én vagyok nagyon béna vagy nagyon el van rejtve a kiut!!!Segitene valaki aki tudja????Elöre is köszi!!
6.
6.
Mathia$
A rockstar adja ki! Nincs még fps játékuk úgyse :DDD
5.
5.
simon 555
vagy az Ubisoft is kiadhatná:)az is jo
4.
4.
simon 555
mert jo játékokat csinálnak:)

és én amugyis szeretem az Activision-t....

jobb mint az EA...
3.
3.
ZeWa
Simon 555: Miért vagy oda az Activision-ért, amikor egy órási nagy szemét az a cég....
2.
2.
simon 555
remélem találnak uj kiadot,pl az Activison jo lenne:D

de sztem erre kicsi az esély mármint,hogy az activision adja kiXD
1.
1.
SGT_PETER
Remélem megfog jelenni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...