Miért nincs multiplayer a PC-s Ghostbustersben?

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Amerikában már tegnapelőtt megjelent a Ghostbusters című játék, amelynek a PC-s verziójából kimaradt a többjátékos mód. Most megtudtuk, hogy miért.
Amerikában már tegnapelőtt megjelent a Ghostbusters című játék, amelynek a PC-s verziójából kimaradt a többjátékos mód. Most megtudtuk, hogy miért.

Ugrás a galériához


Mint tudjuk, a Sony vásárlásának köszönhetően Európában egyelőre csak PS2 és PS3 platformokra jelenik meg a játék holnapután, ám Amerikában már kapható két napja a többi platformra is. Sokakat sokkolt, amikor a személyi számítógépekre készített változat megvásárlása után nem találták a multiplayer módot, ellenben a konzolos verziókkal. E miatt a BigDownload meg is kereste a kiadót, akik helyett a Threewave nevezetű cég CEO-ja válaszolt. Dan Irish elmondta, hogy az Atari az ő cégét bízta meg a multiplayer elkészítésével, s ők a konzolos változatot részesítették előnyben. Elmondása szerint, ha egyszerre készítették volna a konzolos és a PC-s változat többjátékos módját, akkor az a minőség rovására ment volna. Véleménye szerint a jövőben a személyi számítógépekkel rendelkező játékosok számíthatnak egy javításra, amelyben pótolják a kimaradt dolgot. Reméljük, hogy valóban bele kerül, s az európai változatokban már nem kell csalódnunk.
20.
20.
simon 555
egyéként ha megnézitek akkor a 576 ban kaphato a PC-s verzio:)

http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36526
19.
19.
pjoco
pfff idiótaság Pont a coop mod érdekelt volna legjobban!
17.
17.
girgosz
14: Hát azért te sem igyekeztél ebayezni vagy valami, pedig épp itt volt hír, hogy a játék régió függetle 360-on. Gondolkodás nélkül warezoltad lefele. Meg gondolom egy csomó maszek boltban is kapható lesz egy héten belül.
16.
16.
DanThomas
mivel lehet az embert legjobban meggyőzni, hogy költsön 10-14ezret egy játékra, és kerülje el a csúnya warez oldalakat? igen, a multiplayer élményével, ami ha elég hangulatos-kidolgozott, évekig le tudja kötni az embert. erre a sügér banda 2 papolás között, h jaj de sz*r a kalózkodás, mit hagy ki a játékból? na, gratulálok.. ezek után, remélem nem szedik meg magukat belőle, hanem a sarokba állnak, és elgondolkodnak magukon
15.
15.
MadDragon
Hogy ment volna a minőség rovására? Akkor inkább adták volna ki kicsit később.
14.
14.
Adarek
A multiplayer boxon milyen?Lehet coopban a sztorit tolni vagy csak vhogy máshogy?

13.
13.
Naliak
A ilyen Dan Irishek miért nem foglalkoznak olyannal, amihez értenek?

De a durva aaz hogy mindez ráfért az Atari képére





Bár meglepett volna ha a fő Bugware gyártó az Atari egyszer az életben ki tudna tisztességesen gördíteni egy játékot.

Aki szenvedett eleget a Temple of Elemental Evil c. ősklasszikus teljes porig gyalázásával, annak talán nem kell részleteznem, hogy miért gondolom ezt erről a fantasztikus társulatról,...bár azért a Sacred 2 sem semmi....

12.
12.
Csoola
én nyomom boxon és a graf is szép meg minden, csak néha jellemzö erre is a szar pályatervezés, mint más Terminal Reality játékoknál...

a képek PS2böl vannak? mert boxon sokkal jobban néz ki...

ami nem tetszik annyira, h a saját karakterünk kidolgozatlan, ez persze azért van, hogy mindenki beleélje magát, de ha már arcot meg mindent kapott, akkor lehetne egy kicsit több jellemvonása is... bár szerintem simán irányithattuk volna valamelyik csapattagot, vagy akár ilyen "váltogatos" dolgot is kitalálhattak volna (saját képességekkel mindegyik karakternél), ami aztán co-opban megint csak fasza lett volna

azért probálja ki aki teheti, ha már a sony kibaszott az emberekkel itt...
11.
11.
cemi
na ez pofátlanság....már egy ideje nem pc-n nyomom, de ez akkor is nagy, hogy megmerik tennik, és igy magyarázzák....alap ha veszek vmit akkor az érje meg.na mindegy....viszont egy pozitivuma van a dolognak....-nem tervesztem a beszerzését(bár már elég rég meglehetne...de pszt
9.
9.
dareal
9: köszi!

nos, ez esetben jó párszor le fogom tölteni a játékot, ami egyébként egyáltalán nem érdekel és ki sem fogom próbálni (de a statisztikán és a bevételen rontok, ha tudok!)
8.
8.
Zaki1991
6:"összesen párszor engedi telepíteni a jogtiszta szoftvert, és ez a limit nem áll vissza eltávolításkor, vagyis, ellentétben az EA-féle mókával, ha eléred a szintet, lesz egy darab használhatatlan DVD-d. Na, ki fogad velem, hogy a játék gyatra PC-s eladásait pár hét múlva a gonosz kalózokra fogják?" forrás: PcGuru online.
7.
7.
coderman
Úristen mit össze nem kavarnak ezzel a játékkal. Egyszerűen gusztustalan, ha lenne steamen euópában már rég megvettem volna, de ha előbb jön torrenten, alap hogy letöltöm. (Mielőtt valaki anyázna rengeteg játékot veszek eredetiben a steamen)
6.
6.
Scoo
A Wii verzóban pedig co-op móka is van, ha jól tudom.
5.
5.
dareal
4: ez általában úgy szokott lenni, hogy feltelepíted, akkor aktiválod a kulcsod. ha a játékot simán uninstall nélkül letörlöd, akkor az aktív kulcsod aktív marad, következő telepítésnél levon még 1-et (5-1-1).

viszont uninstall-al, vagy egy külön re-valami tool-al ezt visszavonhatod.

ez általában szokott így lenni, de természetesen lehet olyan elvetemült is egy cég, hogy ténylegesen 5 telepítést engedélyez. nos, ez több mint pofátlanság (bár asszem ilyen még nem volt, csak tervben)
4.
4.
damien!!!
Elvileg a PC-sen van valami másolásvédelem és asszem 5x lehet fölrakni és utána TELJESEN használhatatlan lesz. És majd csodálkoznak ha PC-re mindenki letölti
2.
2.
Scoo
#1: :D



Egyébként szólhattak volna előre szegény pc-seknek, hogy bocs fiúk, de multi az csak később lesz. ha lesz.
1.
1.
dareal
szegény Ghost, pont neki kell írnia a Ghostbusters-ről :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...