Egyre több játékos kalandozik Tolkien világában

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Egyre több és több játékos talál otthonra Tolkien világában, ezért egyre népszerűbbé válik az MMO-t kedvelők körében a The Lord of The Rings: Online.
Egyre több és több játékos talál otthonra Tolkien világában, ezért egyre népszerűbbé válik az MMO-t kedvelők körében a The Lord of The Rings: Online.

Ugrás a galériához


Aaron Campbell, a játék producere egy interjú során elmondta, hogy nem kell a játékosoknak a szerverek bezárásától tartani, ugyanis remekül teljesítenek. Egyre többen és többen fizetnek elő, hogy a Tolkien által megálmodott világban kalandozzanak, átéljék az epikus történetet. Napjainkban kevés MMO tud talpon maradni a World of Warcraft mellett, ám a Turbine által fejlesztett alkotásnak mégis sikerült. Reméljük, hogy még hosszú ideig kikapcsolódást nyújt majd a játékosoknak.
6.
6.
HomoLudens
5#Hát nem igazán érzem jogosnak a helyesbítést mivel AION még csak szeptemberben kerül kiadásra ráadásul a grafikája nem sem jobb mint a LOTRO lehet hogy csak a bétában nem de egyenlőre tényleg szebb a LOTRO az AION látványosabb több a csilli villi de nem annyira részletes sok a homály.

Kevés a karakter??? Ezt nem igazán értem négy karakter osztályban két két karakter tehát 8 teljesen különböző kari ráadásul a két frakció között is sok különbség van ez 16 kari.

Én nagyon várom az AION-t lehet váltás lesz LOTRO ról:)



LOTRO 14nap próba :

http://www.lotro-europe.com/trylotro/trialkey.php?from=lotro_community_promo
A snowbourne szerverre gyere ott tudok segíteni
5.
5.
Batri
3: azt azér kijavitanám hogy nem a legszebb...szvsz AION-nal egyik MMO sem tudja felvenni a versenyt...egyszerűen gyönyörű, a tájak a karakterek..viszont kicsit kevés az a 4 kaszt :/

régóta ki akarom már próbálni a LOTRO-t de sajnos még nem volt rá lehetőségem...10 napos trial van?
4.
4.
Cinemabizarre
ezt nem tudták feltörni nemde? :D nagyon klassz játék :) imádom :D
3.
3.
HomoLudens
Nem csodálom per pillanat ez talán a legszebb MMO nagyon kiegyensúlyozott karakterekkel változatos környezettel és tényleg jó sztorival. Egyedüli hibának a PvP hiányát szokták felhozni de nekem egyáltalán nem hiányzik hogy egy agyon tápolt unatkozó óvodás lecsapjon miközben instába sietek....
2.
2.
megalonagyix
upsz én nem is hallotam erről a játékról :D sok sikert. de azért wowhoz még fejlődni kell :D
1.
1.
iPot
Grat nekik, és további sikereket kívánok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...